Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mit vártok el egy beauty...

Ti mit vártok el egy beauty gurutól?

Figyelt kérdés

2014. aug. 1. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
legyen szép és ismerje a "szakszavakat"
2014. aug. 1. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
kellemes hang :)
2014. aug. 12. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés! Én azt várom el tőle, h ne csak bemutasson, kipróbáljon dolgokat, hanem motiváljon is! Azt akarom érezni pl. egy videója láttán, h igen, ezt én is ki akarom próbálni vagy én is olyan akarok lenni mint ő! Legyen kisugárzása, ne legyen unalmas , dobja fel a napomat. A szavaiban legyen élet, inspiráljon.
2014. aug. 13. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legfontosabb h legyen kreatív, hiszen egyre többen foglalkoznak ilyennel ezért nehéz kitűnni.

A másik meg ha videókat is készít az az, hogy legyen jó minőségű a felvétel és ne legyen túl hosszú!!

ezek jutottak most eszembe :)

2014. szept. 14. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

-minden videója legyen markánsan más és maga a lány is legyne egyedi. A kétszázhuszonkettedik szolibarna hosszúkás arcú, szőke cicababa nem fog megragadni ugyanazzal a füstös szemmel amit mindenki más is csinál.

-ne legyen idegesítő a hangja vagy a zene, legyen igényesen megvágva a videó, legyen jó a világítás, legyen jól fókuszálva, ne legyen pixeles, takarítson ki és rakjon rendet mielőtt beül a kamera elé

-ne dicsekedjen hanem érdemleges információt adjon. Az ilyen ezt vettem azt vettem videók értelmetlenek, ha bemegyek egy általános suli udvarára a déli szünetben, dettó ugyanezt kapom.

-ne tegye az agyát. realisztikus, valódi ember legyen, ne egy sztereotíp póz new jerseyből, japánból vagy bárhonnan.

2014. okt. 17. 01:04
 6/7 anonim ***** válasza:

-Legyenek igényes videói. Megértem, hogy ha elkezd valaki videózni nem akar mindjárt tök drágán kamerát venni, de ha komolyan gondolja akkor úgyis előbb utóbb meg kell tenni, mert amit iphonnnal vesznek fel, az nem minőség. Legyenek jók a fények, ne legyen szemcsés, legyen jól látható mit csinál. Nem utólag kell a színeken javítani videószerkesztővel.

-Legyen kreatív és változatos. Mert ha az ötödik haulját vagy kedvences videóját teszi fel sorozatban, az nagyon unalmas.

-Legyen valami rendszer. Ez lehet csak nekem a mániám, de tökjó, ha tudom, hogy kb. hetente, vagy kéthetente tesz fel valaki videót, és nem úgy, hogy egyszer kettőt, aztán hónapokig semmi.

-Értsem ahhoz amit csinál. Legyenek jók a sminkjei, tudja, hogy mi mihez megy, stb. És ne csak a sminkeléshez, hanem úgy a szépségápoláshoz, hajápoláshoz is értsen. Ennél a pontnál a 15 évesek ki is esnek szerintem.

Most ennyi jutott eszembe:)

2015. febr. 17. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ne legyen olyan sok belőlük...
2015. febr. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!