Mit gondoltok egy 15 éves lány mennyi sminket engedjen meg magának?
Szerintem sulin kívül bármilyet.manapság már 15 évesen kész nők a lányok. mikor sminkeljék magukat bárhogy,ha nem 14-18 éves között? nem attól lesz valaki k...va,hogy kipróbálja a színes szemhéjat vagy szájat.
Suliba pedig ezerféle natúr smink is elkészíthető, nézz youtube videókat.
Azért egy 15 éves távol áll a kész nőtől csak mert 10 kg vakolat van rajta. Szerintem egy 19 évesen ugyanolyan csúnyán mutat a sok smink mint egy kislányon.
Én 15 évesen csak egy kevés szempillaspirált használtam meg szemceruzát. Meg egy szolidabb szájfényt.
Az alapozókat pedig kifejezetten utálom, mert lehet hogy eltakarja a bőrhibákat meg szép színt ad, de pár év múlva megcsúnyítja a bőrt. Meg egyszerűen látszik hogy mű arca van az embernek...
Használj bőrradírt és napozz. Máris szép lesz a bőröd nem kell mázolni:)
Egyébként ha elmész kozmetikushoz és befesteted a szempilláid akkor egy ideig olyan mintha festve lennél és nem kell bíbelődni vele minden alkalommal mikor kimozdulsz otthonról.:)
szia. én is 15 éves lány vagyok
csak púdert szoktam használni, néha-néha szemcerkát és spirállt.
alalmakra szoktam kifesteni a szemhélyamat pl. ballagásra, év végére, év elejére, bankettra, bulikra, de egyébbként nem szoktam
szerintem natúr/barna szmfestés, a szájfény vagy egy nagypn-nagyon-nagyon kevés piros rúzs is elmegy , de épp csak annyi h egy kis színt kapjon a szád
Én alapozót használok, mert enyhén pattanásos a bőröm, de nagyon utálom, főleg nyáron, meg használok spirált, de megmondom őszintén,
hogy most nagyon melgepődtem, mennyien írjátok a szemceruzát, aztán élőben meg olyan kevés nőnek illik szerintem. Én sem használom, mert kicsik tőle a szemeim és az mégjobban összenyomja. Viszont mivel zöld a szemem, talán a barna illik rá legjobban, barna szemhéjpúdert használok, meg ugyan olyan színű szájkontúrt, mint a szám, csak picif nagyobbra festem. Szóval mindent, de elég natúran. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!