Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok egy 15 éves...

Mit gondoltok egy 15 éves lány mennyi sminket engedjen meg magának?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 22:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
szerintem csak annyit, ami még természetesnek hat :) 15/L
2014. aug. 13. 22:39
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi:))
2014. aug. 13. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Én csak szempillaspirált használok, meg néha szemceruzát. :)
2014. aug. 13. 22:43
 4/13 A kérdező kommentje:
én csak szempillaspirált, néha barna szemceruzát, meg olyan alapozót használok ami jóformán semmit se takar, csak kicsit egységesíti a bőrömet :)
2014. aug. 13. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem sulin kívül bármilyet.manapság már 15 évesen kész nők a lányok. mikor sminkeljék magukat bárhogy,ha nem 14-18 éves között? nem attól lesz valaki k...va,hogy kipróbálja a színes szemhéjat vagy szájat.

Suliba pedig ezerféle natúr smink is elkészíthető, nézz youtube videókat.

2014. aug. 14. 01:00
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Azért egy 15 éves távol áll a kész nőtől csak mert 10 kg vakolat van rajta. Szerintem egy 19 évesen ugyanolyan csúnyán mutat a sok smink mint egy kislányon.

Én 15 évesen csak egy kevés szempillaspirált használtam meg szemceruzát. Meg egy szolidabb szájfényt.

Az alapozókat pedig kifejezetten utálom, mert lehet hogy eltakarja a bőrhibákat meg szép színt ad, de pár év múlva megcsúnyítja a bőrt. Meg egyszerűen látszik hogy mű arca van az embernek...

Használj bőrradírt és napozz. Máris szép lesz a bőröd nem kell mázolni:)

Egyébként ha elmész kozmetikushoz és befesteted a szempilláid akkor egy ideig olyan mintha festve lennél és nem kell bíbelődni vele minden alkalommal mikor kimozdulsz otthonról.:)

2014. aug. 14. 05:12
 7/13 anonim ***** válasza:

szia. én is 15 éves lány vagyok

csak púdert szoktam használni, néha-néha szemcerkát és spirállt.

alalmakra szoktam kifesteni a szemhélyamat pl. ballagásra, év végére, év elejére, bankettra, bulikra, de egyébbként nem szoktam

szerintem natúr/barna szmfestés, a szájfény vagy egy nagypn-nagyon-nagyon kevés piros rúzs is elmegy , de épp csak annyi h egy kis színt kapjon a szád

2014. aug. 14. 14:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Én alapozót használok, mert enyhén pattanásos a bőröm, de nagyon utálom, főleg nyáron, meg használok spirált, de megmondom őszintén,

hogy most nagyon melgepődtem, mennyien írjátok a szemceruzát, aztán élőben meg olyan kevés nőnek illik szerintem. Én sem használom, mert kicsik tőle a szemeim és az mégjobban összenyomja. Viszont mivel zöld a szemem, talán a barna illik rá legjobban, barna szemhéjpúdert használok, meg ugyan olyan színű szájkontúrt, mint a szám, csak picif nagyobbra festem. Szóval mindent, de elég natúran. 15/L

2014. aug. 14. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 15 évesen elég a szempillaspirál, ha problémás a bőröd akkor a BB/CC krém és a szájfény, ha tetszik. Másra nem igen van szükség. A lényeg, hogy természetes maradjon az összkép. Alapozót még azért ne használj. Valaki írta, hogy látszik ha valaki azt használ, de ez nem igaz, ha normális terméket használsz, megfelelő színűt, ecsettel mondjuk. Tény, hogy a fiatalok felén nagyon is látszik, hogy a fejükre kenték, de tévhit, hogy annyira nagyon látszana.
2014. aug. 14. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
#6-os ha normális alapozót veszel, nem teszi tönkre a bőröd elárulom:) én szenzitív bőrre való la roche posay-t használok, és ez még csökkenti a gyulladásokat és puhítja az arcbőrömet is. Nagyon kevés elég belőle, mert tökéletesen fed, és laikus meg nem mondaná, hogy van rajtam:)
2014. aug. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!