Mit gondoltok arról ha egy 21 éves lány még sosem volt sminkesnél?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 19:51
2/18 anonim válasza:
Semmit. Én 23 vagyok és még én sem voltam, de egész jól megvoltam eddig enélkül is.
3/18 anonim válasza:
hát ha ezzel foglalkozik h jajj nem voltam az már gáz inkább, mint hogy szimplán nem volt.. remélem érted..:)
4/18 anonim válasza:
előző vagyok: sztem nem baj, mert mondjuk ha annyira jól néz ki és nem kell neki ;)
5/18 anonim válasza:
ez miért lenne baj? nagyon sokan tuti nem voltak sminkesnél, mégha adnak is magukra. Hiszen minek, ha magunk is eltudjuk késziteni? :D
6/18 anonim válasza:
Azt hogy egy normális lány. Minek kéne sminkeshez járni? Felesleges pénzkidobás.
7/18 anonim válasza:
Sminkesnél én sem,de kozmetikusnál voltam 15-17 éves korom között,amikor tele voltam apró miteszerekkel.Aztán elmúltak.és már magamtól is tudom,hogy milyen krémet vegyek napi használatra.
8/18 anonim válasza:
Én sem voltam még, magamnak csinálom :)
9/18 anonim válasza:
25 vagyok és én sem voltam még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!