Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok arról ha egy 21...

Mit gondoltok arról ha egy 21 éves lány még sosem volt sminkesnél?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Semmit. 20 éves vagyok, de még én sem voltam. Még a szalagavatóm miatt sem. Nem is tervezem, hogy valaha is elmennék.

Nem létkérdés. Ennyi.

2010. ápr. 24. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
még én sem voltam soha.pedig 31 éves múltam.még az esküvőmre is magam sminkeltem,pedig nagy lagzi volt.igaz,7 éve.
2010. ápr. 24. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
hm hát semmit! Kozmetikus-műkörmös vagyok és Én végeztem sminkes tanfolyamot de csak azért mert egy tánc csoportot sminkelek fellépésekre. Hidd el nagyon kevés vendég van aki bejön csak úgy egy nappali sminkre. Esküvőre szalagavatóra szoktak kérni sminket. Néhány 50 körüli üzletasszony kér tárgyalásra. Néha be-be téved egy-egy lány hogy sminkeljem ki őket egy egy évszakra mi illik akkor ki sminkelem és jó ideig úgy sminkelik magukat. Vagy tanácsot kérni jönnek be. Mivel fixáljanak stb. Olyan alig van hogy valaki bejön hogy egy natúr nappali sminket kérjen ha be is jön akkor annak a hátterében tuti randi van:D
2010. ápr. 24. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok, és még sosem voltam. Hogy őszinte legyek, addig eszembe se jutott, hogy gáz lenne, de most elgondolkoztam rajta. Én nem sminkelem magam nagyon, amennyi kell, megcsinálom magamnak.
2010. ápr. 24. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:
hát én 25 vagyok, de sosem voltam még se kozmetikusnál, se sminkesnél. jade, sminkesnél egyszer, szalagavatómkor.
2010. ápr. 25. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Minek sminkes? Oo Az micsoda amugy, mire jó? :S
2010. ápr. 25. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Kisminkel :) :D Alkalmakra például: esküvö. sz.avató, randi, ballagás stb
2010. ápr. 25. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:

hát én se voltam még. tavaly a ballagásomra szerettem volna elmenni a kozmetikusomhoz aki sminkes is, de azon a héten nem volt Mo.-on, így én dolgoztam magamon :D. amúgy meg nem is bánom, így legalább tudom hogy ügyes vagyokD:

19/L*

2010. ápr. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!