Amúgy sem nemtől függő szerintem, mondjuk az ilyen rózsaszín pillangós izék nyilván hölgyeknek illik, de mondjuk valami kis izé (ha illik az illetőhöz és stílusához) simán illik
2010. ápr. 25. 04:32
22/27 anonim válasza:
Persze, hogy a legtöbb fiúnak illik a fülbevaló kivétel, ha a gátlásukat és gátlásos kinézetüket tovább rontja.
Láttam olyan pasit aki pl. fülbevaló nélkül szürke kisegérnek hatott, de azt nem tudnám megmondani ez mekkora arányban igaz.
2010. máj. 30. 13:00
23/27 anonim válasza:
Persze nekem is van egy. meg nézz körül az utcán egy csomó férfinak van.
2010. jún. 25. 09:08
24/27 anonim válasza:
na ná, hogy illik! Minden illik, ami a stílusodat feldobja :D :D
2010. szept. 3. 18:52
25/27 anonim válasza:
Manapság a fiúk többsége fülbevalós, kevesebb az akinek nincsen. Szerinte az emberek többsége nem is kapja fel a fejét az utcán, ha egy fülbevalós fiút lát. Ez természetessé vált és ez így van jól!
2010. okt. 25. 14:50
26/27 anonim válasza:
Manapság ez már olyan kérdés, mint az, hogy "egy lánynak illik nadrágot viselnie?"
2010. okt. 26. 19:15
27/27 anonim válasza:
Attól függ kinek! Fiatal kiskölkök rohangálhatnak fülbevalóval ,majd kinövik. Igénytelen élteskorú rockerek is hordhatják, csak nevetségesek vele úgy ahogy a vén f*szok is. Egy normális felnőtt férfi ne csináljon hülyét magából fülbevalóval.
De ha gondolod menj el egy állásinterjúra fülbevalóban azt várd meg h felvesznek-e. Most persze valamilyen komolyabb állásra gondoltam, nem kazánfűtőre, hanem egy értékesítési- vagy gazdasági szakemberre. Vagy mit szólnál ha elmennél orvoshoz és odajönne vizsgálgatni egy fülbevalós szivar?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!