Jól állna egy kék szemű, (nagyon ici-picit szőkés) barna hajú fiúnak egy kis ezüst fülbevaló?
Anyum szerint jól állna nekem, én is szeretném. A cimpába szeretném rakatni (lobe fülpiercing). És még egy kérdés: A fiúknak melyik fülbe szokott lenni a fülcsi? Tudom, hogy most már mindenki oda rakja, ahova éri, de mégis... Én úgy tudom, hogy a bal fülbe szokták a fiúk rakni, de kellenne megerősítés. :)
14/F
Szerintem jól állna,és a bal füledbe;)
15/L
Ha az segít, hogy képet is láthattok, akkor küldök e-mail-re, mert az előző kérdésemet amiatt törölték, hogy itt tüntettem fel a link-et.
Köszi a válaszokat! Azt hiszem, hogy a legközelebbi vakációba elmegyek belövetni! :)
Jah és utolsó válaszolónak: a köves nekem sem tetszik, csak egy kis ezüst, ami a fülben van (nem karika).
Szerintem már ott nem stimmel, hogy fiú-fülbevaló....egy pasi legyen pasi...
A következő meg a miniszoknya lesz...egyenjogúság , meg minden, de ez szerintem túlzás...SZERINTEM
Szia általában az ijen fiuknak mint te nagyon jól ál a fülbevaló.
De még az is elképzelhető,hogy az arany fülbevaló is jól álna.neked.
nekem is van kék szemű szőkés barna srác vagyok és azt mondják hogy jól áll szóval szerintem rajta :D és ha akarsz akkor a balba ;) ammeg ne lövesd inkább szúrják :) egészségesebb és tényleg nem fáj... :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!