Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy fiúnak illik fülbevaló?

Egy fiúnak illik fülbevaló?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 11:32
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
93%

Sztem nagyon nem...

Max a karikát tudom elképzelni rockereknek vagy keményebb pasiknak, viszont ezektől a csillogós kövesektől egyenesen hányingerem van, és sztem b@zis. :S(sőt ha még kiegészül egy irtószupcsi pinki pólóval:D)

2010. jan. 13. 13:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, hogy illik-e vagy nem, hanem hogy tetszik-e, meg jól áll-e neked. Mások véleményével nem kell foglalkoznod. Aki meg azzal jön, hogy nem illik, mert hagyományosan csak a lányok hordanak és hordtak régen is, annak annyit mondok, hogy sok régi törzsben hagyományos férfi viselet volt a fülbevaló és egyéb ékszerek is.
2010. jan. 13. 13:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, akkor a kérdező menjen ki abba a bizonyos törzsbe, és ott hordhat fülbevalót, de amíg ebben a kultúrában él, ne hordjon!
2010. jan. 13. 15:10
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá, mit hord a kérdező. Nekem pl. nem tetszenek a fültágítók, a piercingek meg a tetoválások, mégse mondom senkinek, hogy ne hordja, mert nekem nem tetszik. Az ő dolga, hogy mit hord.
2010. jan. 13. 15:17
 15/27 anonim ***** válasza:

SZerintem-

Igen.

2010. jan. 13. 16:28
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Látom sok embernek nem tetszik... Ezért én a helyedben mind a kettőbe raknék! :DDDDD

Engem nem zavar, ha egy pasi hord fülbevalót ha az jól áll neki és passzol a stílusához. Ha nem így van akkor nemtől függetlenül idétlennek találom.

Ha szeretnél nyugodtan hordj fülbevalót, nincs azzal gond.

Én lány vagyok, mégse hordok mert magamon nem kedvelem :D Kérdezném a kötekedő embereket, hogy ez teljesen rendben van szerintük? :DDDDD Vagy akkor én már férfi vagyok? :D (Ha fülbevalót hordani női dolog...)

2010. jan. 13. 17:34
 17/27 anonim ***** válasza:

Miért ne illene? Elég stílusfüggő a dolog, de ha úgy gondolod a tiédbe belefér, akkor lövesd ki ;)

A barátomnak mindkét fülében van. Eleinte csak az egyikben volt, és kézzel-lábbal hadakoztam mikor bejelentette hogy kiszúrja a másik fülét is, de nem b.zis mint ahogy gondoltam... :D egy próbát neked is megér, max hagyod beforrani a lukat... :P

2010. jan. 13. 19:33
 18/27 anonim ***** válasza:
39%
nem
2010. jan. 14. 00:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem NEMM ! nagyon b***s
2010. febr. 26. 20:21
 20/27 LASFASF válasza:
Ti teljesen hülyék vagytok, már miért ne illene? Mondjuk nem valami batár nagy szar, ami csillog, nekem pl. karikám van, sima ezüst, semmi minta nincs rajta, és csajok szerint igen jól áll...
2010. ápr. 24. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!