Szerinted jól áll egy fiúnak akármilyen fülbevaló, vagy fültágító?
Figyelt kérdés
Egyre több srácnak éktelenkedik egy hatalmas lyuk a fülén, vagy éppen egy átlagos fülbevaló... neked mi a véleményed erről? Mi áll jól, és mi túlzás?2010. febr. 8. 21:58
2/24 anonim válasza:
A fülbevaló szerintem jól áll a pasiknak. A fültágító viszont kiábrándító.. Szerintem..:S
3/24 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. A fültágítót ha kiszedi, ott marad egy lógó bőrcafat? Mire jó egyébként ez a fültágító?
4/24 anonim válasza:
Gusztustalan a fültágító. Mi lesz 40 évesen? Kiveszi és lóg a füle a bokájáig. Fúj. A fülbevaló elmegy, eleinte nem szerettem, de jelenlegi páromnak van és hozzászoktam.
6/24 anonim válasza:
A fülbevaló még elmegy a tiniknél, de a fültágító!Ők valóban betartják a "füled érjen bokádig" kívánságot!
A páromnak 2 ezüst karika volt a fülébe, de ahogy komolyodott rájött hogy fölösleges!Most 26 éves, és üres a füle!Így is ugyanolyan jó pasinak látom mint fülbevalóval!
7/24 anonim válasza:
fülbevaló szerintem szexis, de csak akkor ha bal fülben van. fültágító pedig undorító
8/24 anonim válasza:
fülbevaló állhat jól, de a tágító egy gusztustalan néger törzsi szokás átvétele. akárcsak a dreadlock frizura.
9/24 anonim válasza:
fültágító:P nekem is van.
a fülbevalótól hányok bár van akinek jól áll de ezek a "swarovsky" utánzatok.melyik kínaban veszik könyörgöm?
egyébként a fültágítót el lehet tüntetni. 8mm alatt beforr felette plasztikai sebészet ;)
10/24 anonim válasza:
Szerintem mind2 lehet szexy! :)
De a túlzásokat én sem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!