Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerinted jól áll egy fiúnak...

Szerinted jól áll egy fiúnak akármilyen fülbevaló, vagy fültágító?

Figyelt kérdés
Egyre több srácnak éktelenkedik egy hatalmas lyuk a fülén, vagy éppen egy átlagos fülbevaló... neked mi a véleményed erről? Mi áll jól, és mi túlzás?
2010. febr. 8. 21:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

A fültágító szerintem egyáltalán nem áll jól, főleg, ha belegondolok, mi történik egy idő után, ha kiveszi az illető, mert pl. megunja.

A fülbevaló jól áll... állhat, de nem mindegy, milyen fajta, féle. A köves darabokat nem kedvelem; az apró karikát elfogadom [egy fülbe többet is akár], de ha mindkét fülben van legalább egy-egy, azt furcsának tartom, túlzásnak.

2010. febr. 8. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
a fültágító nekem nagyon nem jön be!ha van néhány karika a bal fülében,az bejön,ezüst,ha lehet,sőtt,lehet akár öt is,vagy láncos is,de amikor ilyen gyémántokat raknakbele,attól kiver a víz,olyan lányosak!
2010. febr. 9. 11:33
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

nem tetszik a fültágító, mivel olyan tőle az ember füle mint valami afrikai őslakosnak, és ugyebár mi nem ahhoz a kultúrához tartozunk a jelentőségét se ismerik hordozóik :)

fülbevaló...elmegy...ne egy kis csillogós kő legyen benne(legtöbb pasin olyat látok), mert az igen meleg vagy nőies hatást kelthet.

2010. febr. 9. 13:08
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Az átlagos fülbevaló sztem nagyonjól nézzki a fültágitótól meg hányingert kapok...főleg az ilyen óriás daraboktól:'D de hátha nekik teccik hát hordják:DD
2010. febr. 9. 13:27
 15/24 anonim válasza:
0%
fülbevaló tetszik főleg ha csak egyik fülébe van de a fültágító undorító.........
2010. febr. 9. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

12 mm-ig beforr.

Nekem 16 mm volt és beforrt rendesen.

Igaz,akkor meg bántam,de mára semmi nyoma.Amúgy a fülbevaló nem tetszik a fiúkon.

16/L

2010. febr. 9. 15:59
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

A fülbevaló még oké, ha nem erről a köves förmedvényről van szó. A fültágító viszont undormány.

15/L

2010. febr. 9. 17:26
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

Fültágító, de nem kell azt sem túlzásba vinni. Ha megunja, akkor összevarratja, ennyi.

Amúgy sokan kicsit túlreagáljátok ezt a fültágító témát... Ugyanolyan dolog ez, mint például egy tetoválás vagy egy piercing. Persze most divat lett, minden második tizenévesnek ilyen van, de aki csak azért csináltatta, hogy menő legyen, pár év múlva úgyis kiveszi.

És igen, nekem is van, mégsem vagyok retardált. :)

14/L

2010. febr. 9. 21:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Lehet nem avgy retardált,csak 14 éves:D

Nem értem az ilyen szülőket akik 14 évesen vagy fiatalabban megengedik!És igenis,undorító a fültágító..lehet valakinek beforrt..de mi lesz ha éppen másnak nem?Plasztikai műtét?Nem hiszem,hogy a legolcsóbb műtétek közé tartozik..de ti tudjátok!

Amúgy szerintem egyiket se hordjon fiú..az én páromnak egyik sincs,és így tetszik a legjobban!Inkább én hordok köves fülbevalót,mint Ő!:D

2010. máj. 3. 22:11
 20/24 anonim ***** válasza:
A fülbevaló igen. :) De a fültágító... O.o érdekes. maardjunk ennyiben. =D
2010. máj. 4. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!