Fültágítás: csigával, vagy tüskével kezdjem?
Köszi, de már a fülpiszkáló is átmegy rajta, fogpiszkálót pedig semmiképp nem tennék bele, se lakkozva, se celluxozva, egyrészt mert ha "levedzik" a seb, felszívja, a fa szerves anyag, így úgymond "belerohadna" a fülembe. Tudom, sok ember csinálja/csinálta így, és volt, akinek működött, de én passzolnám.:)
Egyébként nem arra gondoltam, hogy egyből végigtolom a fülemben a 10-es tágítót, a legvastagabb részig, hanem nagyon lassan, apránként, bár lehet, most orbitális baromságokat beszélek, nem tudom, ezért félve is tettem fel a kérdést az imént.:D Ezesetben szerinted/szerintetek hányas tágítót vegyek? :)
"fogpiszkálót pedig semmiképp nem tennék bele, se lakkozva, se celluxozva, egyrészt mert ha "levedzik" a seb"
SEB? Milyen seb? Fültágításnál nincs seb. Levedzeni nem szabad neki, akkor már elbactad. Ami normális, hogy ha nem takarítod, akkor bepállik a lehámlott bőr és jellegzetes fül szaga lesz. (Ezt meg tisztességes ember ki szokta pucoválni). De ennyi. Semmi lé, semmi vérzés vagy genny.
Az egy dolog hogy bedurran, a gáz az, hogyha az álladó irritáció hatására egy jó kis keloid nő rá, vagy csak undorítóan fog kinézni ha kiveszed.
Így:
És ez maradandó. Gratulálunk a felhasználónak.
Nem véletlenül hívják tágításnak és nem tépésnek.
Havonta 1-2 mmnél többet nem szabad fölfelé menni. Az a 10-12 mm egy év alatt lesz meg egészségesen, viszont akkor nem lesz ronda és nem fog fájni.
A csigán és a tűskén kívül vannak még nehezékek is, amik olyanok mint egy lógós fülbevaló, csak épp a súlyukkal szépen nyújtják a fülcimpát.
És akármikor nyúlsz hozzá, tessék megöntözni fertőtlenítővel, mert még a legóvatosabb tágítás közben is előfordulhat hajszálrepedés.
Ezen kívül kenni mellé valami csúsztató anyagot, hogy egyszerűbb legyen az élet, egyszerűbben benn lesz, és felpuhul a bőr is. Zsíros krém, síkosító, vazelin, oliva olaj megfelel a célnak. Ha igazán jót akarsz magadnak akkor bepanten, az egyszerre fertőtlenít és síkosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!