Fültágítás csigával?
Figyelt kérdés
Szóval,már régebben vettem egy csigát..de kicsit vastag..:P nem tudom a fülembe tuszkolni...azt szeretném,kérdezni,hogy mivel illetve hogyan kéne...azt hallottam.hogy fogpiszkálóval/fülpiszkálóval kell.. a fülpiszkáló pálca sem megy bele.. de a fogpiszkáló ugye meg fa anyagú azért nem szeretném.. előre is köszi :)2013. jan. 2. 13:13
1/3 essyke válasza:
Hány milis a tágító? Egyébként csináld úgy, hogy a fogpiszkálót bekörömlakkozod, megvárod, míg megszárad, utána kend be a füled jó alaposan testápolóval, és a fogpiszkálót is, és bele fog menni, egyéb kellemetlenség nélkül.(:
2/3 essyke válasza:
azt kihagytam, hogy nagyon fontos, hogy állandóan forgasd benne, akármennyire is kellemetlen, nehogy ráforrjon! Bár lehet, hogy ezt amúgy is tudtad, csak gondoltam hátha mégse tudod.(:
3/3 anonim válasza:
velem is így van. megvettem a csigát, és nem megy bele... helyette tollbetét, fülpiszkáló stb. dolgokkal tágítom. most járok 5 mm-nél, remélem 6-7-nél belemegy a csiga. vagy csak lehet várni kéne, amíg a duzzadás lemegy, nemtudom neked be van e dagadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!