Fültágítás 10mmtől otthoni eszközökkel?
Most 11 mm a fülem eddig négy színű tolnak a gumi burkolata volt benne (10mm) ,és most tettem bele egy lakkfilcnek a végét az 11 mm
,és arra lennék kíváncsi,hogy mivel tágítsam tovább ami nagyobb mint 10 mm ,de azért bele tudom gyömöszölni a fülembe.Előre is köszönöm,ja és olyanok kíméljenek ,hogy dugjam bele a péniszem meg hasonlók
Énis házilag tágítom a fülem. Próbáld valami kúpos, vastagabb tollat keresni, valami kupakot vagy akár még a FÜLpiszkálók is jóötlet. Csak attól kicsit szögletes lesz, nem teljesen kerek alakú, de ezpersze korrigálható, ha nagyobblesz(:
Mekkorára tervezed? *-*
14:00 : köszi a tippet,de még éjszaka megláttam anyám körömlakkjának a kupakját ami kb 12mmtől 16mmig tágít,szóval be is búrtam tőle az éjszaka folyamán:D Anno nekem is úgy szakadt el a fülem,hogy nem kör alakú tárgyakkal tágítottam ,és nagyon elvékonyodott a bőr alul,de azért köszi a tippeket,és még jöhetnek nyugodtan.
mindenkinek ment a "hasznos" :)
előző vagyok.
Tegnap vettem ki a 33ast, én is így tágítottam ráadásul még ki is fordult úgyhogy elég csúnya látvány volt... Most megvárom mennyire megy vissza és onnan újrakezdem hátha normálisan ki tudom tágítani. :P Igen, nézz szét anyukád cuccai közt kész aranybánya lesz. :)
19/L
huh,pedig 33as fül jól nézhet ki :D
bele raktam a körömlakk tetejét ,szóval most már 16 mmnél nagyobb cuccok érdekelnének ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatom :D
igen, jól nézett ki :P
megint anyukádtól kérj kellékeket:
17mm: szempillaspirál kivágva
18mm: szempillaspirál kupak
és ha 20asig tágítod akkor vegyél 20as tágítót
am ezt nem is tudtam hogy miután összevarrták, még lehet újból tágítani :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!