Fültágítás 14-16 mm-ig milyen otthoni eszközökkel lehetséges?
Figyelt kérdés
Az első 4-5 mili már oké szóval az az utáni nagyobb cuccok kellenének...
Köszi!
2009. máj. 19. 07:30
1/8 anonim válasza:
Miért nem veszel fültágítót?
Ezt nem értem, mégis mivel akarod? Ceruzával? Fakanál nyelével... :D Bocsi, csak el nem tudom képzelni. :)
20/L
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem is ha már fültágítót akarsz vehetnéd annyira komolyan, hogy elmész szalonba vagy valami vagy veszel. Én sem tudom elképzelni, hogy milyen "otthoni dolgokat" akarsz belerakni...
fakanál nyele, lol :D vagy ha fiú vagy akkor apád szerelős ládájából vegyél ki egy kulcsot vagy valamit :D
3/8 pry válasza:
szerintem akkor vegyél tágítót, ha eléred a végleges méretet (mert elég drágák). Otthon meg mindenféle fellelhető, nekem a tollak gumi-fogantyúi jöttek be;)
4/8 anonim válasza:
nekem nem rég lett visszaszűkitve a fülem 8asról 5ösre. teli volt fültisztitó pálcákkal. és ugye azok nem ilyen köralakban voltak, és a fülem ezt a furcsa alakot vette fel. sztem is ruházz be egy ilyen tágitó-csigára és semmiféle otthoni eszközzel ne állj neki.
5/8 anonim válasza:
nekem most tolnak a külseje van 10 es de efelet már ijenek hogy parfümös kupak vastagab filctol kupak vágjál szét dolgokat de fát ne tegyél bele csak féme meg müanyagot és mindent FRETÖTLENICS LE!!!! mert különben csunya lesz de am kamilla tea meg alcohol az jó kenegesed ijenekel enyi
6/8 anonim válasza:
sztem vegyél pár fültágító csigát, az a legegyszerűbb. :)
8/8 anonim válasza:
Hát figyelj a legegyszerűbb ha veszel a Tescoba pár száz forintér, (feketére lakkozott) ecsetkészletet. Annak levagdosod a végét kb 4 centire és voala. Késsz a fültágító. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!