Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítás 10mmtől otthoni...

Fültágítás 10mmtől otthoni eszközökkel?

Figyelt kérdés

Most 11 mm a fülem eddig négy színű tolnak a gumi burkolata volt benne (10mm) ,és most tettem bele egy lakkfilcnek a végét az 11 mm

,és arra lennék kíváncsi,hogy mivel tágítsam tovább ami nagyobb mint 10 mm ,de azért bele tudom gyömöszölni a fülembe.Előre is köszönöm,ja és olyanok kíméljenek ,hogy dugjam bele a péniszem meg hasonlók

2011. jún. 7. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
wáóó, ez tök jó! :P már meg akartam itt kérdezni, de már nem fogom.
2011. jún. 9. 15:42
 12/13 LASFASF válasza:
Láttam, hogy valaki a válaszolók között úgy akarja megvastagítani a fülcimpáját, hogy vág egy kicsit ,hogy összébb nőljön, és újra tágítja. Na ezt ne tegye! Ettől csak még vékonyabb lesz. Inkább használj könnyű tágítókat, és amikor otthon vagy, vagy alszol, akkor vedd ki. Mást nem lehet tenni.
2011. szept. 28. 11:41
 13/13 anonim válasza:
nekem is elszakadt a fülem majd most lesz össze varratva valamikor én fülpiszkáló pálcikákat raktam mellé és úgy tágítottam nem is gondoltam h ettől vékonyodott el ennyire pedig haladt de megnyugtató h újra ki lehet tágítani nem akarok tőle megválni
2014. jan. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!