2/5 anonim válasza:
a "legkényelmesebbnek" mondom, persze annak tudatában, hogy a fültágítás egyáltalán nem a kényelmről szól.
jó lehet haladni a csigával, legkevésbé fájdalmas tágítási módszer.
3/5 anonim válasza:
nekem azzal is bas*zottul fájt...
4/5 Modestep - Oli válasza:
Csigával a legjobb én is azzal csinaltam,de aztan meguntam,mert hülyen nézett ki a fülembe a nagy csiga,én kitagitottam fülem 8 mm re csigaval aztan raktam bele 10 es szilikonos Fültagitot,utánna még már jött a 14 mm s 10 röl 14 -re k**aszottul fájt de megérte,nem reg raktam bele a 18 mm ,persze azt is 14 röl 18 ra de azt már megsem éreztem.
5/5 anonim válasza:
Nagyon gratulálunk, majd csak rájössz hogy sz@rul csinálod.. Inkább ne adj ötleteket másoknak, ok? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!