Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítás. Következő lépés?

Fültágítás. Következő lépés?

Figyelt kérdés
el kezdtem tágítani a fülem, most a fültisztító pálcikája van benne utána mit kéne bele raknom? csak most épp semmi nem jut eszembe amii nagyobb ennél:o jaés a másik kérdés hogy mekkora a max amire ha kitágítom és utána egyszer kiveszem még vissza forr?

2012. dec. 17. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. dec. 17. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tekerd be cellux-al a mostani pálcát mondjuk

Olyan méret nincs ami visszaforr, összehúzódik de látszódni fog mindig

Gondolom láttál olyan vénasszonyt akinek a fülét lehúzta a súlyos fülbevaló és 2-3mm-s lyuk van utána ez pont olyan csak Te és Én direkt tágítottuk ami ilyen esetben tökmindegy hogy a gravitáció miatt tágult 20 év leforgása alatt 3mm-t vagy 1hét alatt

20/F

2012. dec. 17. 17:15
 3/6 A kérdező kommentje:
:DD öregasszonyos igaz :DDD de van ilyen tök kicsii az csak visszaforr nem? :O am a cellux helyett valami más esetleg?
2012. dec. 17. 17:53
 4/6 coffeez válasza:

Off: Az öregasszonyosról jut eszembe

[link]

Bocsi :)

2012. dec. 19. 14:46
 5/6 anonim válasza:
nekem az egyik fülem 9mm-es volt és begyulladt úgy h kiszedtem a tágítót és összeforrt normális fülbevaló méretre, de ezt szerintem ember függő.
2012. dec. 19. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:

fújjj hogy nem szakad le a füle?

és mekkora amúgy a legkisebb fültágító??

2012. dec. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!