Fültágítás. Miért néz így ki?
minek fültágító?? gondolj bele hogy fogsz kinézni öregen.. szerintem undorító és nem nagyon fogsz tudni tenni ellene max műtétekkel,de minek??
szerintem kevésbé vonzó és még vállalod a felelősségeit..
az a ki kitüremkedés általában akkor jelenik meg ha túl gyorsan van tágítva a fül:
-lehet, hogy kifordult egy része
-lehet, hogy csak meg van duzzadva a gyors "ütem" miatt.
ne félj el fog múlni, kenegesd testápolóval és forgasd, valamint addig míg el nem múlik addig ne tágíts rajta.
mekkora lesz a végleges méret?
és mivel tágítod?
csigával, vagy kisebb nagyobb tágítóval vagy mivel?
mert az sem mindegy, mert ha mindenféle "vackot" raksz a füledbe az sem jó.
csak azért kérdeztem, mert azért is előfordulhat ilyen, mert esetleg nem "egyenletes" dolgokat raktál bele.
hogy értsd mit akarok ezzel:
csigával tágítottam 8asra a bal fülemet 4mm-ről. majd miután meglett a 8as utána beleraktam a 12mm-is szilikon tágítót, amitől négy napig be volt durranva, de egy hét alatt rendbe jött a fülem.
de volt olyan osztálytársam aki ugyan így csinálta, mint te és neki is kifordult, szendevett vele egy ideig.
nekem ilyen gondjaim nem voltak.
szóval: inkább vegyél tüskét, vagy bármi ilyet mert ott egy: tisztában lehetsz, hogy ténylegesen milyen méretű a füled
kettő: nem lesznek ilyen gondjaid. de ezek csak tanácsok.
Hát ha négy millinél kifordul az gáz, nem is hittem hogy ilyen lehetséges. o.O
Amúgy nyugi, nekem olyan 26-nál fordult ki és nem tudtam vele mit kezdeni, feltágítottam 30-ra és 2 évig az volt benne. Nyoma sincs a kifordulásnak, pedig úgy képzeld el, hogy a fél fülem ki volt fordulva, nagyon csúnya volt...
Szóval javaslom hogy ha nem is cseréled kisebbre, egy darabig négy millis peremes (!) tágítót hordj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!