Fültágítás. Miért néz így ki?
Figyelt kérdés
Most tartok négy millinél, szinte fájdalommentes volt, be sem gyulladt, de ma, ahogy vettem ki, hogy letakarítsam, láttam, hogy előröl a lyuknál ilyen kis kitüremkedő kör van. Miféle dolog az ott és hogy múlik el? o.o2012. okt. 7. 09:48
11/16 Modestep - Oli válasza:
Én meg 10-14 ibaszotul fájt de meegrte mer 4 nap alatt rendbe jött a fülem :)
12/16 anonim válasza:
Esküszöm nehéz felidegesíteni de mégegyszer valaki azt monja gondoljak bele, hogy fogok ki nézni öreg koromba azt pofánb*szom egy traktorral most komolyan ki olyan elvetemült egy gyökér, hogy azt meri feltételezni, hogy nem hallottammég ezt a kérdést illetve nem gondoltamrá ugyanolyanlesz baz*meg a tetves kur*a anyád amugy tegyélbele jó minőségű tágeszt orvosi fém stb.
13/16 Modestep - Oli válasza:
Amugy igazad van..minden kérdésnel hozá teszik azt hogy,hogy fogsz kinézni öregkorodban...az már az mi dolgunk szerintem, mit törödnek azzal nemértem...
14/16 anonim válasza:
Nemtom hogy aktuális e még a kérdésed deam nekem is volt ilyen és benne haygatm forgattam egy hétalatt begyógyult
15/16 anonim válasza:
nekem is volt ilyen kis kör, de nekem valahogy leszáradt idővel és semmi bajom nem lett belőle. arra vigyázz nehogy kiforduljon. úgy hallottam ha gyorsan tágítod olyat is tud.
16/16 anonim válasza:
rosszabbak vagytok mint jehova tanúi, mindenhova odaírjátok?:D úgy fogok kinézni ahogy akarok, nem a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!