Orr piercing vélemények? (Kép lent)
2014. aug. 1. 20:46
11/17 A kérdező kommentje:
És nagyon látszik a lyuk? :(
2014. aug. 2. 15:34
12/17 anonim válasza:
szerintem jól néz ki.egy ismerősömnek van,neki nagyon jól áll.
viszont tényleg gondold át,mert az,hogy beforr-e rendesen,szerencse kérdése.
13/17 anonim válasza:
Eléggé látszik a lyuk, korrektorral szoktam kicsit bepöttyözni... Persze belülről összeforrt a lyuk, de kívülről olyan, mint mikor anno ékszert cseréltem, ugyanannyira látszik, még csak össze sem húzódott.
Imádtam egyébként míg volt, de ugye eljött a pillanat, munka, stb, amikor azt mondtam, hogy már nem kell.
14/17 anonim válasza:
13évesen szurattam az orr piercingemet sima kövessel és egy évre rá 14évesen elkezdtem gondolkodni a karikán és kiprobáltam...most 15 vagyok és azóta is a karika van benne,imádom<3
15/17 anonim válasza:
igen látszik a lyuk ha sima,ha karika az orrpiercing de van vékonyabb karika pc szóval akkor valamivel kisebb lesz a lyuk és ne rakj rá korrektort,pudert,alapozót mert az csak eltömíti és begyullad ezért komoly fájdalmaid lehetnek és lehet elkell búcsuznod az orr piercingedtől (beforrasztásra gondoltam) :( (előző válaszadó voltam) :)
16/17 anonim válasza:
Előző, nekem a legvéknyabb kis ékszer volt benne, pici Swarovski kővel... IMÁDTAM! Azért rákok rá korrektort, hogy a lyuk ne látszódjon, olvass vissza! Mivel 4 éve kivettem az ékszert, és reménykedtem, hogy beforr a lyuk! De nem... Egyébként ha be van gyógyulva a seb, tehát már gyógyult állapotú a lyuk, és benne van az ékszer, akkor is nyugodtan lehet használni alapozót, hiszen ott rendes bőrfelület van, nem gyullad be! Csak este szépen le kell mosni a sminket alvás előtt... Ahogy illik! Nekem 6 év alatt egyszer sem gyulladt be!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. aug. 12. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!