Otthoni industrál piercing szúrásról vélemények?
én is szúrtam fülbevalót is és piercinget is. magamnak és másnak is.
én úgy oldottam meg magamnak az industrialt, hogy meglévő lyukba raktam bele a hosszú piercinget.
tehát annyit lehet csinálni, hogy leméritek precízen, kiszúrjátok, de először sima ékszert raktok bele, majd gyógyulás után raksz bele industrialt.
de ez csak egy ötlet volt. ez is azon ékszerek közé tartozik amihez szakavatott kézre van szükség. ha egyből szeretnéd az ékszert, hogy a füledben legyen akkor inkább menj el szalonba. a fent említett módszerrel nekem szerencsém volt, lehet, hogy elrontaná neked.
inkább menj szalonba az biztosabb. ha egy sima helixről, vagy ajak piercingről lenne szó, akkor arra azt mondanám, hogy igen azt meg lehet csinálni otthon is, de ezt nem ajánlom.
ennél a piercingnél legfőképp, mint az össze porcba szúrt piercingnél, a vadhús képződésre nagy az esély.
Én is szakemberre szavazok, jól döntöttél.
Nekem 2 füllyukam "amatőr" szúrás, meg is látszik, nehezen gyógyultak és kicsit sincsenek jó helyen, valahogy "ferde" is, mert alig lehet az ékszert átszúrni rajta. Hónapokkal ezelőtt készült de még most is gyakran vérzik, begyullad.
A többi fülpiercingemet szalonban csináltattam, és gond nélkül gyógyultak, nem fájnak, nagyon szépek.
Nem csak találomra beszúrta, hanem elmagyarázta hova és hogyan lehet szúrni, hogy szépen mutasson, gond nélkül gyógyuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!