Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fogpiercing-vélemények,...

Fogpiercing-vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Hol csinálják, milyen árban? Fáj? Igényel különleges bánásmódot?

Nem akarok....csak láttam egy csajon, akire már régóta féltékeny vagyok(alakja, szépsége, pasija....), és érdekelne...egyébként köldök- vagy szájpc-t szívesebben és előbb csináltatnék asszem(arról is jöhet minden) 15L

2012. júl. 22. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz amikor kis lyukat csinálnak a fogba és betesznek ilyen csillogó követ? Az marha ronda, és idővel a fog is tönkremegy miatta.
2012. júl. 23. 00:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az olyan, mintha az illetőnek lenne valami a fogán (valami nem oda illő, pl. ételmaradék.) Azt csak közelről látod h az valójában ékszer. És mivel a fogat károsítja, nem éri meg.

Lehet szép egy ideig, de utána csúnya lesz a tönkrement fogad és egy kisebb vagyon lesz megcsináltatni.

Akkor inkább a köldök ékszer, azt akkor mutogatod amikor te akarod, és eltakarod, amikor nem kell hogy lássák. Szexi és szép, ráadásul ha nem bírja a bőröd vagy megunod, csak kiveszed és kész.

2012. júl. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!