Érdemes olcsó drogériás sminkecsetet venni? Tapasztalatok?
2 púderecsetem van, mindegyik drogériás. Az egyik az Essence, nekem ez púderezésre egyáltalán nem jó. Kevés benne az "anyag", hajlik össze-vissza. Alapból miért kell lapítottnak és hegyesnek lenni egy púderecsetnek, gőzöm sincs, de ez olyan. Kontúrozáshoz viszont kiváló, mert pont jó a formája, jó puha.
A másikat imádom, nagyon jó ecset. Alverde púderecset természetes szőrből: [link]
Na ebben van anyag. Mostanában nem nagyon láttam ilyet a dm-ben, nem tudom lehet-e még kapni. Én egy éve vettem, 2000 Ft volt. Tusecsetem is van alverdés, az is tök jó.
Amúgy az Essence-nek van kabuki ecsete is, az tuti jó púderezésre, a formája is olyan, mint az Alverde. Az a gond, hogy nem tudom nálunk kapható-e, mert még sehol nem láttam. Pedig biztos megvettem volna. Amúgy a Smokey Eyes ecsetük verhetetlen. :)
Az Essence-nek szerintem nincs alapozóecsete. És tudom, milyenek az alapozóecsetek.
Nézd meg, hogy lapított:
[link] (középső)
Olyan képet nem találtam, ahol rendesen oldalról és jó szögből van fotózva, de az a lényeg, hogy 2 oldalt rövidebbek a szálak, mint középen, ezért ha kicsit összenyomod fordított V alakja van, ezért mondtam, hogy hegyes.
Jó ecset, csak nem púderhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!