Használt már valaki Baci Lingerie műszempillát és ragasztót? Mik a tapasztalatok?
Semmi gond ezekkel a pillákkal. Ugyan olyan szintetikusak, mint a többi. Sok extrém van közöttük. Ezek nem 100% emberi hajból készültek, ezért nyilván kényelmetlenebbek. Extrém sminkek alkalmával lehet, hogy ezek között találsz olyat, ami jó, de ha drámai vagy beauty sminket készítesz, akkor én inkább a Red Cherryt ajánlom, mert jóval olcsóbb, 100% emberi hajból készültek, extra puhák és hajlékonyak, nagyon tartósak, többször felhasználhatóak, szóval tökéletesek. Ezek között is van extrém.
A Baci pillák klassz dobozban vannak és drágák :-) Mind a két márkához (Baci és Red Cherry) csakis DUO ragasztót használnék. Ez a tuti! Műszempillás vagyok :-)
DUO ragasztó itthon a Make Up Plaza -ban a legolcsóbb (w makeuplaza hu). Ez a legjobb ragasztó szerintem.
Szerintem a soros pilla a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!