Színes kontaktlencsével tapasztalatok? A Freshlook Colorbends kontaktlencsét már hétfőn megrendeltem, és még nem érkezett meg, ti mikor szoktatok rendelni?
Amúgy szürke szemem van és True Sapphire-t rendeltem :D
Van már valakinek ilyen? Ugye szép?
Próbáltam megfelelő képet találni, nekem nem lett jó a lencse, valahogy így nézett ki a szememen nekem is: [link]
De itt egy világosabb szemen is: [link]
Igazából sokféle ilyen színes lencsét próbáltam már de mind nagyon rosszul nézett ki... olyan természetellenes, nem szép.
Nekem 1 hét alatt meg szokott érkezni. De ez attól is függ honnan rendelted, meg hogy dioptriás-e?
Abban én sem, csak nekem ez a "mai" világ sok. Agyon sminkelik magukat a lányok, latex gatya utcára, a pasik csőgatyában, rózsaszín pólóban, meg a viselkedésük is...
Semmi egyediség nem marad az emberekben. Festik a hajukat, a szemöldöküket, megváltoztatják a bőrük színét, felismerhetetlenségig sminkelik magukat, és akkor még a szemszínét se hagyja meg?
Szerintem az úgy már nem a lélek tükre, mivel nem is a Te szemed, mert szerintem nem csak a tekinteted árul el sok mindent, hanem a szín is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!