Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Színes kontaktlencsével...

Színes kontaktlencsével tapasztalatok? A Freshlook Colorbends kontaktlencsét már hétfőn megrendeltem, és még nem érkezett meg, ti mikor szoktatok rendelni?

Figyelt kérdés

Amúgy szürke szemem van és True Sapphire-t rendeltem :D

[link]

Van már valakinek ilyen? Ugye szép?

2012. júl. 20. 18:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Próbáltam megfelelő képet találni, nekem nem lett jó a lencse, valahogy így nézett ki a szememen nekem is: [link]

De itt egy világosabb szemen is: [link]

Igazából sokféle ilyen színes lencsét próbáltam már de mind nagyon rosszul nézett ki... olyan természetellenes, nem szép.

Nekem 1 hét alatt meg szokott érkezni. De ez attól is függ honnan rendelted, meg hogy dioptriás-e?

2012. júl. 20. 18:30
 2/17 anonim válasza:
58%
szép szerintem (:
2012. júl. 20. 18:42
 3/17 anonim ***** válasza:
Amit te linkeltél az egy szerkesztett kép... a lencse nem úgy néz ki.
2012. júl. 20. 18:46
 4/17 anonim válasza:
átverés? :s
2012. júl. 20. 18:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy szerkesztett kép :D Látszik rajta, de akkor is szép. Amúgy Nyíregyről rendeltem és dioptriás. Azt mondták, hogy fél hét, de még nem jött meg. Ó, már alig várom! Amúgy szerintem annyira nem lesz rossz...így is világosak a szemeim és a pupillám is az átlagosnál tágabb szokott lenni. De majd meglátjuk. :)
2012. júl. 20. 18:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Minek a saját szemszínedet megváltoztatni? Én kontaktlencsét hordok, de azért, mert szükségem van rá, és hidd el, nem kellemes dolog ki-be rakosgatni!
2012. júl. 20. 18:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Én is kontaktlencsét hordok, és imádom! Sokkal jobb, mint a szemüveg volt anno! Komolyan! Ok, nehéz volt megszokni, de már egy éve hordom, és olyan, mintha visszakaptam volna a régi jól látó szememet! Nagyon jó és kényelmes :) És a kék a kedvenc színem, mindig is ez volt az egyik álmom, hogy kék színű szemeim vannak!
2012. júl. 20. 19:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Te tudod... szerintem a szem a lélektükre, de lehet, hogy régimódi vagyok...
2012. júl. 20. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem vagy régimódi :D Dehogyis :)) Attól még lehet a szem a lélek tükre, hogy kontaktlencse van benne :D Amúgy meg én olyan dolgokban nem hiszek, hogyha barna szemű vagy, akkor ilyen a személyiséged, ha zöld akkor olyan, ha sárga, akkor amolyan...
2012. júl. 20. 19:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Abban én sem, csak nekem ez a "mai" világ sok. Agyon sminkelik magukat a lányok, latex gatya utcára, a pasik csőgatyában, rózsaszín pólóban, meg a viselkedésük is...

Semmi egyediség nem marad az emberekben. Festik a hajukat, a szemöldöküket, megváltoztatják a bőrük színét, felismerhetetlenségig sminkelik magukat, és akkor még a szemszínét se hagyja meg?

Szerintem az úgy már nem a lélek tükre, mivel nem is a Te szemed, mert szerintem nem csak a tekinteted árul el sok mindent, hanem a szín is.

2012. júl. 20. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!