Hol lehet kapni színes kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
Nem irreális színekben, hanem nekem szép kék kéne.2012. jún. 27. 10:27
1/8 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok....valami szemüveg boltban biztos van az ajtó mellett kirakva....tehát kicsit úgy rakva,hogy látszódjon,az nem a boltba való, de mégis több ember keresi....vagy internetről rendelni?
2/8 anonim válasza:
Bármelyik optikai üzletben tudsz venni színes kontaktlencsét. Arra érdemes figyelni, hogy "szép kék" szemet csak kék szemből fog csinálni :)
3/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok mert én a zöld szememből szeretnék barnát :)
4/8 anonim válasza:
én pedig barnából feketét:3 bár egy goth/rock webshopban láttam mindenfélét nem is olyan drágán.
5/8 A kérdező kommentje:
A fekete se nézne ki rosszul :) Nekem barna a szemem. :)
2012. jún. 29. 08:07
6/8 A kérdező kommentje:
Gondolom borsos ára van :D
2012. jún. 29. 08:07
7/8 anonim válasza:
A zöld > barna, a barna > fekete az alapvetően működik, hiszen sötétíteni kell a szemen, ez nem olyan "nagy feladat" egy sötétebb lencsével.
Azonban a barna > kék már neccesebb, hiszen itt elvileg világosítani kellene a szemen, az meg nem megy olyan könnyen :) Persze azt is meg lehet oldani, de az nem olyan "eredeti és természetes" lesz :)
8/8 anonim válasza:
én a neten találtam ahol lehet venni, mindjárt ide is linkelem:
De én nem a netről szeretnék rendelni, úgyhogy én is kíváncsi vagyok, hogy hol lehet kapni(Szeged)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!