Ajánlotok egy olyan színes kontaktlencsét amelyik ilyen színű?
2010. júl. 3. 22:22
2/16 A kérdező kommentje:
MI?:D
2010. júl. 5. 11:22
6/16 A kérdező kommentje:
gondoltam,de nem azt kérdeztem h tetszik-e:D:D de azért köszi a véleményt:)
utolsó: köszi a linket,meg nézem :)
2010. júl. 5. 11:55
7/16 anonim válasza:
bemész az optikába és kérz egy ilyen szinüt de egyébként hogy elmondjam nem mindenkinél lesz ilyen szinü attol függ neked milyen az eredeti szemszined!!barátnömnek barna szeme van macskazöldet vett és egy kicsivel se lett másabb a szemszine jah és még hozzá be is gyulladt töle a szem:s nem kioktatás csak segitettem(:
8/16 A kérdező kommentje:
jah értem,köszi az infót:)
2010. júl. 5. 13:02
9/16 A kérdező kommentje:
am nekem zöld szemem van
Barna szemre elv vmi fedő vagy mi kell
2010. júl. 5. 13:02
10/16 anonim válasza:
nem szemszíntől függ hanem árnyalattól, ha világos a szemed és világos színüt szeretnél akkor csak szinező lencse kell, ha sötét akkor fedő. nekem barnászöld sötétebb szemem van, arra tévedésből egy szinezős kéket vettem, és pont ilyen lett mint a képen csak néhol látszódott egy kis barna árnyalat xD szóval szerintem a fedő biztosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!