Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet venni színes kontakt...

Hol lehet venni színes kontaktlencsét? Kék szemem van és barnát szeretnék és kb. mennyibe kerül? Van dioptriásban is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Van dioptriásan is, magasabb az ára a simánál, pontos árat nem tudok most, de webshop.
2012. jan. 9. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
hát nem egyszerű, gondolom akkor tisztában vagy vele, hogy sima lencséből is van 20ezerért meg 80 ezerért is 3 havi. Adj hozzá még vagy 5-10 ezret és helyben vagyunk. :D Főleg ha érzékeny, speckó, cilinderes, érzékeny a szemed. Legközelebb kérdezd meg az optikádban, ha meg rendelni szoktál, nézd meg a honlapon, de előbb azért mindenképp egyeztess szemésszel.
2012. jan. 10. 09:04
 3/6 Allerima ***** válasza:

[link]

Itt sokféle van. Van, amit 1 hónapig használhatsz, kb. mint a rendes kontaktlencsét , van ami csak egyszeri.

2012. jan. 10. 09:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!:) Eddig ezt találtam és a pure hazel színre:)Még egy kérdés:Ezek az egynaposak olyanok,hogy csak reggel beteszem este pedig kiveszem és ennyi?
2012. jan. 10. 20:56
 5/6 Allerima ***** válasza:
Még nem használtam, de szerintem ezek egyszer használatosak...A másik ami 2 db-os és havi*-s azokat pedig úgy kell használni, mint a rendes kontaktlencsét. Én így gondolom.
2012. jan. 10. 22:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen,azt írja is:)

Lenne még egy kérdésem,tegnap mondta nekem valaki,hogy neki azt mondta az optikus, hogy maximum 3hónapig lehet hordani színes kontaktlencsét életünkben,mert nagyon roncsolja a szemet,ez igaz??:SSAm. valaki már hordott színes kontaktlencsét?

2012. jan. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!