Kontaktlencsét viselők, ti hogyan sminkeltek?
Én is elég régóta viselek kontaktlencsét,de eddig szinte alig sminkeltem magam,csak egy kis szempillaspirál és színezett ajakbalzsamot használtam. Vagy csak nagyon alap,natúr sminket csináltam. Igazából azért,mert féltem,hogy nehogy a szemebe menjen a festék,mert ugye az nem tesz túl jót a lencséknek.
Nem merem kihúzni a szemem alulról,mert félek,hogy belemegy a szemembe a festék.
Konkrétan az lenne a kérdésem,hogy ti ezt meg tudjátok oldani? Hogyan sminkeltek?
Pl: ez nagyon tetszik: [link]
Köszönöm mindenkinek előre is!
Buliba hasonlót szoktam csinálni, mint amilyet belinkeltél.
Először a lencsét teszem fel, így nem tud alámenni a festék.
Szépen ki tudom húzni alul is, nem irritálja a szemem és nem megy a festék a lencsére.
17/L
Én évekig hordtam lencsét.Csináltam úgy is, hogy először betettem a lencséket és utána sminkeltem ki magam(ez a legjobb megoldás),persze óvatosan ügyelve,hogy nehogy megszúrjam a szemem,vagy bármi belemenjen,de volt ,hogy csak szempillaspirál volt rajtam és később tettem be a lencsét,ekkor sem volt gond.
Ha rutinos vagy,akkor félmásodpercbe telik mire beteszed a lencsét a szemedbe,szóval nem okozhat gondot a sminkelés.
Én azt javaslom sminkelés előtt tedd be a lencséket:)
Köszönöm a tanácsokat! :-)
De akkor tuti nem megy bele a szemebe a festék? Emlékszem rá,amikor még nem hordtam lencsét és alulról kihúztam a szemem,akkor néha láttam ilyen kis fekete "úszó foltocskákat" a szememben. De majd kipróbálom,és óvatosabb leszek.
Egyetértek az előttem szólókkal, a lényeg az, hogy először tedd be a lencsét, utána sminkelj.
Ha bent van a lencse, akkor sminkelésnél arra figyelj, hogy azért ne nagyon menjen bele szemhéjpúder a szemedbe, mert ha érzékeny a szemed, akkor az nem tesz jót.
De ha mégis belemegy, akkor kiszeded a lencsét, egy fültisztító pálcikával kiszeded a szemedből a koszt, és utána visszarakod a lencsét.
Kellő gyakorlattal minden sikerülni fog :)
Sok sikert, ez a smink tényleg nagyon szép, amit linkeltél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!