Ez a lány természetes szépségnek minősül?
Figyelt kérdés
Láttam ezt a lányt az iwiw-en, annyira szép.
Rám sokan azt mondják, hogy természetes vagyok, nekem kb az ótvarossal ér fel.
De szerintem ez a lány is az, mégis csodálatos. Szerintetek csak szoli+ pirosítót használ..jó lenne így kinézni.
2010. jan. 11. 06:18
21/23 A kérdező kommentje:
Komolyan?? Ezt többen is írtátok, bár szerintem a pasik nem így látják. Én is nagyon szépnek látom. :)
Érdekes.
09:54-es megy a privi.
2010. jan. 11. 15:28
22/23 anonim válasza:
Tuti van rajta: alapozó,szemceruza,szempillaspirál,szájfény. Számomra aki természetes nem használ sminket.Semmilyen sminket.
23/23 anonim válasza:
nekem is széles a csipőm de kit érdekel ha szép és szexis akarok lenni igy is tudok!szerintem is egy kis ön bizalom kéne neked tegyél már fel légyszi egy képet magadrol most már téleg kiváncsivá tetél ennyi roszt tulajdonságot hogy tudsz magadról felsorolni?ha te ezt látod magadba akkor ne várd hogy más mást lásson benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!