Csajok, ti mit használtok, ha természetes sminkről van szó? És pasik, ti mit tartotok természetes sminknek? Mit használjon max egy lány?
Természetes SMINK?
Maximum természetesNEK ható smink... :)
És az a nagyon kis mennyiségű, szolid sminket jelenti nálam. Van hogy csak kihúzom a szemem alul és semmi mást nem csinálok, így a szemem hangsúlyozva van, de nem 2 kg smink van rajtam. :)
M-L17
Hát én úgy értelmezem, hogy természetes smink, ami természetesnek hat.
Én használok egy kis korrektort a szem alatti karikáimra, esetleg ahova szükséges. púder, spirál és egy kis bronzosító.
Ez nem megmásítja az arcom, csak kiemeli a szépet... szerintem ez még természetes. Bár szempillaspirál nélkül jobban annak hatna
Korrektor,szempillaspirál,ajakápoló/szájfény.Nagyon ritkán szemceruza.
15/L
Nálam a természetesnek ható smink:
kevés világos alapozó (de nem fedő) a szemem alá az orrom köré és pici az államra és a homlokomra (hogy egyszínú legyek). Egy leheletnyi arcpirosító.
És ennyi.
Én jobban nézek ki egy kis alapozóval, mert vegyes típusú a bőröm. És soha sem kenem be az egész arcomat.
Néha húzok egy kis barna csíkot a szemhéjamra és világosbarna szemfestéket rá, néha szempillát is festek.
Rúzst nem használok, de szájfényt sem. Engem idegesít:(
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!