Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a lány természetes szépségn...

Ez a lány természetes szépségnek minősül?

Figyelt kérdés

Láttam ezt a lányt az iwiw-en, annyira szép.

Rám sokan azt mondják, hogy természetes vagyok, nekem kb az ótvarossal ér fel.

De szerintem ez a lány is az, mégis csodálatos. Szerintetek csak szoli+ pirosítót használ..jó lenne így kinézni.

[link]

2010. jan. 11. 06:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit használ, de nem néz ki rosszul. Te sem nézhetsz ki rosszul, ha azt mondják, csak önbizalmat kell merítened belőle. Hajrá! :)
2010. jan. 11. 06:30
 2/23 anonim ***** válasza:
70%

szia!

szerintem ez a lány nem mondható szépnek AZ ÉN SZEMEMBEN!

A Csodálatos meg már túlzás.(Lehet inkább belülről az????)

Nem értem miért kell ilyen hülyeségekkel töltened az idődet.

Szerintem biztos te is szép vagy ,lehet nem mindenkinek tetszel naés ?? legyen már önbizalmad!

Szoli nem jó ötlet ,attól nem leszel csodálatosabb max rákos és öregebb jó néhány év múlva.

2010. jan. 11. 07:49
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem természetesen szép, ráadásul biztosan boldog is, hogy ide kiraktad a képét...
2010. jan. 11. 08:36
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Természetes szépségnek azokat a lányokat nevezik, akik minden smink nélkül is gyönyörűek. Ez a lány minden képen ki van festve, és a haja sem természetes színű.

Ettől függetlenül szép, de nem "természetes" szépség.

2010. jan. 11. 08:39
 5/23 anonim ***** válasza:

Pl. Ő természetes szépség.

[link]

2010. jan. 11. 08:44
 6/23 A kérdező kommentje:
De nem rossz indulatból, és amúgy sem ismerem.
2010. jan. 11. 08:48
 7/23 A kérdező kommentje:

08:44-es:

Szerintem nagyon csúnya. Én is ilyen sápadt vagyok, csak sajna nekem még a fejemen pöttyök is vannak. :(

2010. jan. 11. 08:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha szerinted ő nagyon csúnya, akkor eléggé furcsa képed van a szépségről...

Egyébként ha nem ismered, akkor végképp elég meredek, hogy ide kiraktad a képét.

2010. jan. 11. 08:51
 9/23 A kérdező kommentje:

Meredek? Dehát csupa jót írtam róla, pont azért.

Hányan kiteszik itt emberek képeit. na mindegy.

Szerintetek akkor mit használ? Látom, valami pirosító van rajta, a színét nem tudom, nem veszem ki. Alapozót nem látok.

2010. jan. 11. 09:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát nem tudom, nekem abszolút nem jön be ez a lány, nincs szép arca szerintem. Dehát ízlések és pofonok.
2010. jan. 11. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!