Ez a lány természetes szépségnek minősül?
Láttam ezt a lányt az iwiw-en, annyira szép.
Rám sokan azt mondják, hogy természetes vagyok, nekem kb az ótvarossal ér fel.
De szerintem ez a lány is az, mégis csodálatos. Szerintetek csak szoli+ pirosítót használ..jó lenne így kinézni.
Szerintem nem csúnya de a szépség elég erős kifejezés rá. Inkább mondjuk, hogy csinos.
A 08:44 által megadott lány viszont tényleg az. Viszont mivel a [link] volt nem tudom, hogy tényleg termélszetes e.
Szerintem kedves arcú, szép lány, de ha férfi lennék, nem tudom, hogy őt választanám-e.
Neked, kedves Kérdező, alacsony az önbizalmad. Ha "pöttyös a fejed" használj alapozót és korrektort, szükség szerint alapozót. Mivel Rólad nincs kép feltöltve, emiatt további tanácsokat csak óvatosan merek adni. Használj szempillaspirált, esetleg egy kis színezett ajakvédőt. Ettől a szépséged természetes marad, azonban a hibákat elrejted, ami nem bűn. Ha a természetesség híve vagy, ennél több nem is nagyon kell.
Szerintem olyan nincs is, hogy valaki csúnya. Legfeljebb előnytelen ruhát visel, előnytelen sminkkel és hajjal.
A titok nyitja csak annyi, hogy megtaláld azt, ami tetszik, amiben jól érzed magad és ami igazán jól mutat.
Bárhogyan is próbáltam ezerszer kihozni magamból a dögös jó megjelenésű nőt, nem megy.
Nem merek pl az alakom miatt sok nőcis ruhát felvenni. 165/67
Egy ruhát fel nem vettem még, mert széles a csípőm erős a fenekem és combom, de mellem az nincs, abszolút nincs. Így hogy néznék ki, azt a nagymellű csajoknak tervezik.:(
Így marad a farmer+sportcipő+pulcsi, pedig nem ez tetszik.
Az arcom pedig szörnyen vad, nem is tudom, hogyan csempészhetnék rá női vonásokat. Pedig 21 vagyok.
Másrészt a szemöldököm utálatos, kozmetikusok csinálják, mégis mindig egyenletlen a kettő. Én nem értem. Az enyémből nem lehet egyforma szép íveset kihozni?
Nos tényleg ízlések és pofonok ahogy mondják,mert nekem sem tetszik a lány akit a kérdező linkelt be.Még természetes szépségnek sem nevezném,mert sminkelve van.Jól írta valaki,hogy a természetes szépség az amikor valaki smink,és egyéb beavatkozás nélkül tud szép lenni.A smink(még egy szolid smink is) csodákra képes...Aki sminkeli magát,pirosítót,alapozott vagy bármit használ az már nem természetes szépség.
A koreai leányzó is sminkelt,de benne még így is több a szépség mint a másik lányban...
Nőies nem a külsődtől leszel hanem a viselkedésedtől. Ismerek egy lányt aki azt hiszi magáról hogy túl fiúsan néz ki és folyamatosan ezen emészti magát és mindig nőiesebb akar lenni közben meg a viselkedése miatt Ő a legőniesebb jelenség akivel találkoztam.
Nekem nem tetszenek a nőcis csajok. Nem mondom hogy mind ribanc , de én csak olyanokat ismerekk.
Ne akarj olyan lenni mint mások, mert sosem fog sikerülni.
Tökéletsen jól írtad le.
velem is ez a baj. Túl sportosnak és fiúsnak érzem magam, ez sokat emészt, mikor azt látom, mennyire nézik a férfiak az ilyen nőket.
Mondok neked erre valamit. Csoportársammal beszélgetek a páromra tekintettem, látom épp a cicababa szoknyából kilógó lábát nézi.
K...a jó érzés volt, és állítja hogy nem minden pasi olyan, dehogynem. Jól kell kinéznem.
Az előbbiekben már írtam: (egy pill. és írom is majd mikor)
Nézd, ha esetleg úgy gondolod, felvehetjük privát e-mail-ben a kapcsolatot, hátha tudok pár ötletet adni.
Így látatlanban is merem ajánlani a wellnesscafe.hu-t. Több öltözködési tanácsot ad, különböző alakú hölgyek részére és alakformálási tanácsokat is ad.
A szemöldököddel azt tudod csinálni, hogy veszel egy kis csipeszt és otthon mindig kikorrigálod (én sötét hajú vagyok, a szemöldököm is elég dús lenne és sötét. Emiatt én itthon mindig rákorrigálok. Napi negyed perc, de csodát tesz. :))
Körtealakra átlagosan az olyan ruhák szoktak jól állni, amik a melleket hangsúlyozzák és a csípőt elrejtik. Pl. egy mellben szűkebb, hosszabb tunika, sötétebb farmernadrággal és egy magassarkúval. Próbálj hosszabb nyakláncokat hordani, hogy a melleidet emeljék ki, a csípődről tereljék el a hangsúlyt.
Ha pedig ragaszkodsz a természetes hatáshoz, akkor tanácsolnám azt, amit előbb is írtam: alapozó, korrektor, ahol szükséges, nagyon kevéske pirosító.
Én személy szerint mindig azt szoktam csinálni (nagyon világos bőröm van), hogy veszek leheletnyivel sötétebb púdert (nem használok alapozót, mert könnyen zsírosodik a bőröm), majd kétrészes púder sötétebb részével a pofacsontom kicsit megdörzsölöm, majd elkenem, hogy szinte ne is látszódjon.
De mint írtam fent is, nyugodtan írj e-mailt és amiben csak tudok, segítek. Ha gondolod, még magamról is küldök képet, hogy lásd, milyen egy igazi "sápadt arcú". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!