Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Neki a képen hogy van megcsiná...

Neki a képen hogy van megcsinálva a szeme? Mit kell tennem, hogy ilyen legyen az enyém is?

Figyelt kérdés

[link]

Műszempillája van és azt festi ki? és egyébként meg rendes smink van a szemén? szemcerka, tus, spirál, szemfesték?

2014. júl. 26. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne akarj ilyen sminket készíteni.úgy akarsz kinèzni,mint ez a r*banc?
2014. júl. 26. 20:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a szeme jó nagyon, attól még én ember vagyok, és normálisan fogok kinézni:)
2014. júl. 26. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:

fúj b..meg ez a dósa fanny mindenhol ottvan már?

am szemcerkával körberajzolja otrombán a szemét

2014. júl. 26. 20:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Egy kiadós sírás után pont így nézek ki. :D

Elég rossz a kép minôség, de nekem úgy tûnik, mint ha alúl lenne mûszempillája, vagy csak nagyon sok réteg van rajta.

Szempillaspirál, cemceruza, szemhéjpúder szerintem. Felesleges a tus, simán meg lehet anélkül is csinálni.

2014. júl. 26. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Na hát az a lényegem hogy youtube és keresőbe írd be azt h

->>>>>>>>>>>>> smudge eyeliner tutorial

Ez az a stílus ami téged érdekel! :)

Erősségét meg te állítod ! Kérlek jelezz vissza, hogy mennyire volt hasznos a válaszom , érdekel :)

Ebben a videóben 5 perctől találod, talán ebben találod meg magad legjobban ;)

http://www.youtube.com/watch?v=omhWDrYjKv0

Üdv, Jó sminkelést csajszi ;)

2014. júl. 26. 21:16
 16/20 A kérdező kommentje:
úristen. ilyet nem fogok csinálni:D köszönöm, hasznos volt amúgy,de ez belenyúl a szemébe felül! kidobom az egész sminkkészletemet az ablakon:D
2014. júl. 26. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is kihúzom fent is mindig ! :) próbáld ki nem ijesztő!
2014. júl. 26. 21:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Én is, de nem a szempillám alatt.:) ki fogom próbálni mindenképpen, csak ijesztő:)
2014. júl. 26. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Jééééééééééé ő a Fanny :D osztálytársam volt. Bocsi az offért, de te rá akarsz hasonlítani?:/ ugye csak a sminkje miatt tetted fel, nem az egész miatt? mert hidd el, én ismerem őt és rosszabb példaképet sehol nem találni nála :D
2014. júl. 27. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne akarj hasonlítani erre a k*rvára!!!! Ez a csaj egy szégyen!! Beképzelt,ronda,semmirekellő,ribi...
2014. aug. 3. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!