Neki a képen hogy van megcsinálva a szeme? Mit kell tennem, hogy ilyen legyen az enyém is?
Figyelt kérdés
Műszempillája van és azt festi ki? és egyébként meg rendes smink van a szemén? szemcerka, tus, spirál, szemfesték?
2014. júl. 26. 18:10
1/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mivel van kikenve, nem is érdekel, de annyi biztos, hogy nagyon r*bancos. ;)
2/20 A kérdező kommentje:
azért jó, hogy úgy érezted, hogy a kérdés téged szólít meg:)))
2014. júl. 26. 18:22
4/20 A kérdező kommentje:
nincs műszempillája? nekem nem ennyire durva a sminkem akkor se, ha szemcerka, spirál. :)
2014. júl. 26. 18:55
5/20 anonim válasza:
Má' nem azé de szerintetek a képen a kiscsaj szemén van a hangsúly? xD
6/20 A kérdező kommentje:
a SMINK kategóriában? hát igen...szerintem azon, hiszen ez nem a "még sosem feküdtem le senkivel, és 44%-os vagyok" kategória, hanem a smink:)
2014. júl. 26. 18:58
7/20 anonim válasza:
ilyenre szoktam én is. fekete szemhéjpúder, fekete szemceruza, és az egész el van satírozva, hogy vastagabbnak tűnjön. a szempilláját nem látom a csajnak, de nem kell ehhez műszempilla, elég ha azt kifested ami van, úgysem azon van a hangsúly.
8/20 anonim válasza:
Szerintem ne ennek a lánynak a sminkjét akard utánozni....
Egyébként szempillaspirál van a képen meg nagyon vastagon szemceruza, kicsit füstösre van megcsinálva a szeme.
9/20 A kérdező kommentje:
lehet, hogy egyszerűen csak nagyobb a szeme, mint az enyém...én szoktam így csinálni, de nem lesz ilyen wow hatású...
2014. júl. 26. 19:16
10/20 anonim válasza:
ennél ótvarabb, olcsóbb sminket ha akartál volna sem találhattál volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!