11 éves vagyok, szerintetek már kiszedhetem a szemöldökömet, szőrtelenithetek és kifesthetem a körmöm? Mit tehetnék a szépségemért?
előző: én is titokban kezdtem :D
És szerintem se magadnak szedd ki, mert én 12 évesen kiszedtem magamnak, és akkor azthittem dejó, de most hogy nézem az akkori képeimet nagyon gáz! xD alig volt szemöldököm :D. De szerintem szőrteleníts ha szőrös vagy, mert elég undi ha szőrös egy lánynak valamije (főleg hónalja). De ha csak kis pihék, akkor azt nincs még értelme, hidd el elég bajod lesz ezzel később :D 15/l
Ha nagyon erős, sötét és zavaró a szörzeted akkor igen, de ha világos és alig látszik akkor ne szörteleníts csak azért mert a többiek is!
Körmök: Néha kifestheted egy világos vagy átláttszó színnel, de sose hazsnálj sötét, ízléstelen színeket!
Először mindig alaposan tisztisd meg, majd reszeld formásra, ezután fesd!
Nekünk ofő mindig szól a kifestett körmökért..Pedig 7-ben:)
Én 13 vok,csak a hónaljamat szőrtelenítem,és a körmömet is csak nyáron festem néha-néha:-)
Sztem még korai:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!