11 éves vagyok, szerintetek már kiszedhetem a szemöldökömet, szőrtelenithetek és kifesthetem a körmöm? Mit tehetnék a szépségemért?
A szemöldököd kiszedheted, de remélem nem olyan vékony vonalra akarod.
Hagyd természetesre csak középről szedd ki meg ahonnan nagyon muszáj.
Javaslom inkább kozmetikusnál csináltasd, elsőre nem biztos, hogy sikerül szépre. Nem drága, párszáz forint kb.
Szőrteleníteni szerintem még nem kell, csak ha nagyon-nagyon szőrös vagy. Hol akarsz szőrteleníteni? Szerintem ilyenkor télen pláne nem kell még 11 évesen, örülj neki.
de ha zavar a hónaljadat leszőrtelenítheted szerintem, mert el tudom képzelni, hogy az zavar. Szerintem a lábad nem lehet annyira szőrös még. De te tudod, ha gondolod szőrtelenítsd, nem fog jelentősen megerősödni a szőr.
Krémet nem javaslom a sok vegyi anyag miatt, a legjobb az epilátor vagy a készen kapható gyanta. Borotválhatod is de az nem tartós.
A körmeidet csak halvány színekkel fesd vagy átlátszó lakkal. Nagyon idétlen amikor egy 11 éves lánynak tűzpirosak a körmei vagy sötétkékek iskolában is.
Pl. jó az átlátszó lakk, halvány rózsaszín, levendula, fehér stb ilyen színek.
De még bőven ráérsz ezekkel a dolgokkal.
Azt gondolom a hajad nagyban hozzájárul a kinézetedhez, vágass egy divatos frizurát és mindjárt jobban fogod magad érezni és szebb leszel. Bár így is biztos nagyon szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!