Eltűnt szemöldökömet, hogy tudnám visszahozni?
Sziasztok!
kozmetikusok légyszi segítsetek!!!! :)
Sajnos elkövettem még 17 évesen egy elég nagy hibát. Akkor még szőrös szemöldököm volt ívesre szedve, de a bal oldalon valami elfajult kis genetikának köszönhetően a szőrök lefele álltak a jobb oldalon pedig úgy ahogy azt rendes szemöldöktől elvárható lenne. Akkoriban emlékszem próbáltam mindent a hajzselétől elkezdve a hajlakkon át mindent, hogy rendesen álljon de semmi nem sikerült! Míg nem hirtelen támadt egy ötletem, hogy kitetováltatom az egészet majd ha begyógyult akkor legyantáztam az egészet! Maradt a szőr nélküliség! Akkoriban ez nagy virágkorát élte!
Viszont mára már 14 év távlatából elég nagy balgaság, mert mai napig szőr nélküli a szemöldököm és próbáltam visszanöveszteni de a sok gyantázástól már csak imitt amott nőtt vissza a szőr! 2 hónapot vártam hogy hátha visszanő de a szemöldököm elején semmi de semmi nem nőtt vissza és a többi is elég karcsúnak bizonyult! A kérdésem az lenne kedves Kozmetikusok, hogy erre van valami megoldás? Szeretném a szőrös szemöldökömet visszakapni!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sajnos vannak olyan szálak, amikhez ha gyakorlatlan kézzel nekimész, nem nőnek többet vissza, ugyan ez a helyzet a túlzásba vitt gyantázással. Szerintem menj el egy kozmetikushoz, kérd a tanácsát, de én így látatlanban azt mondom, amit az első hozzászóló.
22/L (kozmetikus tanuló)
Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm :)
Minden jót Nektek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!