Vissza szeretném növeszteni a szemöldökömet, hogy kicsit normálisabb formára lehessen kiszedni. Hogy lehetne mégis esztétikusan megcsinálni?
egy-két hét alatt ricinus nélkül is kinő. XD
Hát, én is szedtem már vékonyabbra, mint szerettem volna, akkor várok egy kicsit és a következő szedésnél az alján a kis szálakat meghagyom, ami odébb van és csúnya, azt kiszedem, majd legközelebb is ugyanígy.
Mondjuk eleve nincs vastag szemöldököm és nagyon vékonyra se szedem, de így szerintem nálad is működne, ha nem is hipp-hopp.
Vagy itt van lassan a nyári-szünet-szabadság ideje, akkor meg bármit lehet. XD Igazából nem olyan sok idő, míg kinő, addig valahogy ki lehet bírni.
köszi a sok választ :D
ez a harmadik hét,hogy hozzá se nyúltam, de még mindig vannak olyan helyek, ahol nem kezdett el kinőni... szemöldök ceruzával meghúzom a csíkot, de így is látszanak a nem odaillő szálak. kozmetikushoz se érdemes még elmenni, mert ő se tudná ennyiből helyrehozni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!