8. -os lánynak milyen sminket engednétek meg?
1. válasz
Csak, hogy te még nem láttál engem. Nem mindenki olyan tökéletes babapopsi arcú leányzó.. :D
Nálunk, aki sminkelt 8.-ban (vagy fiatalabban) az lek*vázták. Már elnézést.
Szerintem is felesleges. Ha nem szép a bőröd, a sminktől csak sokkal rondább lesz egy idő után. Nálunk sincs mindenkinek olyan bőre, mint a babapopsi(?) De nem baj. A fiúk is rondának tartják a sminket, igen a minimális sminket is (pl. szemceruza, alapozó, korrektor, spirál vagy bármi). Nekem sincs szép bőröm, de hétköznap soha nem sminkelek. Karácsonyi műsoron, meg ünnepségen kihúztam a szemem, de ennyi. A smink marad halloweenre.
15/L (én most megyek 9.be)
Nálunk katolikus iskolában mindenkivel lemosatják. És igazuk is van!
Hát még milyen jól néz ki a többi lány elkent, félig lemosott kihúzott szemmel, meg foltos alapozóval! :D Röhejes! :D
Na, akkor kapsz értelmes választ is. :D
A kevés smink egyáltalán nem k*rvás, de ne sminkeld agyon magad, mert az ronda. Nincs olyan, hogy "megengedett", ha a szüleid engedik, hogy feltegyél egy kis sminket, akkor mehet. Szerintem szempillaspirál meg szájfény elég, vagy ha pattanásos vagy/csúnya az arcod, akkor meg alapozó, púder, korrektor. Ha ez a helyzet (mármint hogy pattanásos vagy) akkor menj el bőrgyógyászhoz (sokan mondják, hogy az sokat segít, én még nem voltam emiatt bőrgyógyásznál, de majd megyek mert én is pattanásos vagyok), és majd felír neked valami krémet. Addig meg, ameddig semmi sem használ, mehet a smink. Csak tényleg vigyázz, hogy ne vidd túlzásba. :)
Köszönöm ^^ Hát. Most Csak egy picit pattanásos a homlokom de azok is csak puklik. Pirosságra teszek korrektort meg néha a szemem alá is. Szempillaspirált is szoktam néha használni, de szemöldök zselét(azt hiszem, ez a neve) mindig. Természetesen a korrektort lefixálom púderrel. És még ajakápolót.
Szóval:
-korrektor
-púder
-szemöldök zselé
-szempillaspirál(csak természetesen!)
-ajakápoló
Utolsó válaszoló vagyok.
Szerintem amit az előbb leírtál, az úgy pont jó. :)
Esetleg kipróbálhatnád a BB vagy CC krémet púder helyett, állítólag azok jók. (Én még nem próbáltam, mert alapozót használok.)
Egyébként én is nyolcadikos leszek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!