Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem sminkelnek így?

Miért nem sminkelnek így?

Figyelt kérdés

Sokszor látom azt,hogy fele más színű cipőfűzőt vagy cipőt,zoknit,harisnyát,hajat hordanak sokan.A sminkben miért nem csinálnak ilyet?Pl. fele más színnel húznák ki a szemüket,vagy a szemhéjukat fele más színű sminkel festenék.

Visszataszító eredmény szülne így?Csak kíváncsiságból kérdezem.Ti mit gondoltok?Eltudnátok ezt képzelni?

2014. júl. 12. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én már láttam ilyet. Kicsit furcsa de akiknek amúgy is "bohókás" a stílusuk, azoknak szerintem jól is áll.. :D
2014. júl. 12. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az arcnál épp a szimmentria a lényeg, szerinted hogy nézne ki pl. a felemás szemöldök ?
2014. júl. 13. 00:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem szép. Elvégre senkinek sem szimmetrikus az arca alapból, a smink arra is jó, hogy ezt a hibát kiküszöbölje.
2014. júl. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!