14 évesen púder, bb krém, pirosító, szemöldökpor, és
spirál sok sminknek számít?
31/37 anonim válasza:
Szerintem te érzed hogy mi neked a sok. szerintem ha nem olyan csúnya a bőröd akkor elég a korrektor. Ha nagyon fényes akkor mehet rá púder is. Pirosító szerintem nem szükséges de ha azzal érzed csak magad jól ám legyen (én hanyagolnám) Spirál teljesen jogos és okés és a szemöldökport tökéletesen megértem ugyanis nem mindenkinek lehet szép és egységes színben passzoló szemöldöke csak arra figyelj, hogy ne legyen sötétebb mint a a hajad színe! Amúgy most, hogy itt a nyár próbáld elkerülni az arcra való termékeket mert egy kis nap nagyon szépen rendbe hozza a bőröd, hogy nem is lesz szükséged alapozóra.
16/L
2014. júl. 3. 23:26
32/37 anonim válasza:
De úgyis lehetsz gyönyörű ha nem sminkelsz. Még a középsuliba is vannak olyanok akik nem sminkelnek és róluk jegyzik meg, hogy milyen szépek és nem az agyonfestett lányokról.
2014. júl. 3. 23:28
33/37 anonim válasza:
Én a 18. és 32. válaszadóval nagyban egyetértek. A természetes szépséget (szerintem) NEM kell kiemelni, hisz ezért természetes. A legtöbb barátom és én is úgy vagyunk ezzel, hogy egy kipingál "nő" lehet jó csaj, de csak a természetesre tudjuk azt mondani, hogy SZÉP lány. És szerintünk ez utóbbi sokkal több, többet ér. Persze ha van valami bőrproblémád, azt ki lehet javítani, az megint más, de az még nem azt jelenti, hogy "kenni" kell magad. De ez csak az én véleményem.
2014. júl. 6. 17:19
Buliba elmegy, de egyebkent mashova 14 evesen szerintem meg nem kell!
2014. júl. 7. 19:39
35/37 anonim válasza:
Szerintem a púder és a spirál pont elég, csak tönkreteszed a bőröd, ha annyi mindent kensz magadra:)és a legtöbb esetben nem is néz ki jól a sok smink. Én 15 vagyok, és nem szoktam több sminket használni, esetleg még tust, ha olyan kedvem van :)
2014. júl. 8. 14:20
36/37 anonim válasza:
Szerintem a bb krém, púder és pirosító nagyon nem kellene a tinédzser arcbőrre. De a világos, szolid szemsminkkel nincs gond 14-15 évesen. Csak mosd mindig le este. Én sajnos sokszor rajtahagytam éjszakára tiniként, nem jó gyakorlat.
(30/N)
2014. júl. 9. 14:04
37/37 anonim válasza:
14 éves vagy. Én is annyi vagyok! és nálunk (a suliba )még a szemceruzát se engedik meg. De figyelj nem oltogatni akarlak csak ezzel a sok kenceficével amit ilyen fiatal korban már használsz ezzel úgy tönkreteszed a bőrödet hogy 35 éves korodra már ráncos leszel. De tégy ahogy te jónak látod! :)
2014. júl. 20. 18:08
Kapcsolódó kérdések: