14 évesen púder, bb krém, pirosító, szemöldökpor, és spirál sok sminknek számít?
Kérdező! Én írtam azt a "nem sok" ,hosszabb választ.
De mostmár Te kezdesz idegesítő lenni! Felteszel egy kérdést,azt gondolná az ember hogy szeretnél sminkelni, próbàl segíteni amivel nincs is gond, de a végén az derül ki hogy ennek az egésznek az a lényege hogy leszóld az osztálytársaid akik sminkelik magukat? Talán azért mert pl nekik engedik vagy jobban néznek ki nálad? A szemükbe gondolom nem mondod hogy szerinted "elfutnának tőlük" hanem jópofozol a szemükbe, itt meg várod hogy meg legyél dícsérve hogy Te aztán kevesebb sminket használnál, meg ők milyenek...(de azért rájuk akarnál hajazni) szerintem ne az osztálytársaiddal foglalkozzál, hanem saját magaddal, és azt próbáld meg megtalálni, hogy neked mi a stilusod.
Attól függ.
A smink egyén függő, tehát igazság szerint csak neked kell tudnod, hogy ez most sok-e vagy kevés.
Ha az arcod szép, apró tinihibákkal, szeplővel, akkor szerintem semmilyen krém, púder nem kell rá.
Ha nem vagy sápadt, falfehér, akkor szerintem a pirosító is felesleges.
A spirál meg szerintem semmiféleképpen nem sok.
Mivel feltetted a kérdést, ezért gondolom valaki már megemlítette, vagy te magad vetted észre, hogy ez lehet, hogy ez már sok, és mivel nem látlak, lehet hogy így is van.
Én is sminkeltem magam akkor és sokat kipróbáltam. (Bár ennyi azért sosem volt rajtam és a mai napig nincs) Te is megpróbálhatnád, hogy néha elhagyod egyiket másikat hátha jobban fogod érezni magad.
És sose feledd, a szépség legfőképp belülről fakad. :) A smink maximum kiegészítés ;)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!