Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen púder, bb krém,...

14 évesen púder, bb krém, pirosító, szemöldökpor, és spirál sok sminknek számít?

Figyelt kérdés

2014. jún. 29. 18:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Tehát akkor te azért sminkeled magad, mert az osztálytársaid agyon festik magukat?-.-" Rendkívül okos vagy.. Legalább ha sminkeled magad, akkor azért tedd mert neked tetszik, és ne azért hogy kövesd a sok kis éretlen libát az osztályodba, aki azthiszi hogy ettől lesz szép..
2014. jún. 30. 12:57
 22/37 anonim ***** válasza:

Kérdező! Én írtam azt a "nem sok" ,hosszabb választ.

De mostmár Te kezdesz idegesítő lenni! Felteszel egy kérdést,azt gondolná az ember hogy szeretnél sminkelni, próbàl segíteni amivel nincs is gond, de a végén az derül ki hogy ennek az egésznek az a lényege hogy leszóld az osztálytársaid akik sminkelik magukat? Talán azért mert pl nekik engedik vagy jobban néznek ki nálad? A szemükbe gondolom nem mondod hogy szerinted "elfutnának tőlük" hanem jópofozol a szemükbe, itt meg várod hogy meg legyél dícsérve hogy Te aztán kevesebb sminket használnál, meg ők milyenek...(de azért rájuk akarnál hajazni) szerintem ne az osztálytársaiddal foglalkozzál, hanem saját magaddal, és azt próbáld meg megtalálni, hogy neked mi a stilusod.

2014. jún. 30. 13:06
 23/37 A kérdező kommentje:
Azért sminkelek mert szeretem ilyenkor csak azért hozok példát, mert egyesek arra használják ezt az oldalt hogy másoknak bosszúságot okozzanak és akkor még nagyon szépen fejeztem ki magam-.-"
2014. jún. 30. 14:21
 24/37 A kérdező kommentje:
és az utolsó válaszolónak üzenem hogy a kérdésre kell válaszolni, és még egyszer mondom azok az emberek csak példák voltak és nem érzem magam kevesebbnek tőlük, mert mindenki egyenjogú....
2014. jún. 30. 14:23
 25/37 anonim válasza:
100%
Igen sok! Vannak akik 18 evesen se tesznek ennyi dolgot magukra!!!
2014. jún. 30. 18:52
 26/37 anonim ***** válasza:
Tanulj inkább
2014. jún. 30. 21:18
 27/37 AlexBlake válasza:
Mar bocs de én 15 vagyok és meg az életben nem voltam kifestve. És nem is hiányzik. Igen nagyon soknak szamít, a bőröd 15-20 ev múlva jelentősen elkezd majd ráncosodni. Minek neked még annyi smink?? 14 evesen szebb vagy smink nélkül mint sminkkel.
2014. jún. 30. 22:24
 28/37 anonim válasza:
Mi az a smink?(Oke,csak viccelek.)Szerinte DE KIHANGSULYOZOM HOGY CSAK SZERINTEM sok.En is 14 vagyok,az en osztalytarsaim is sminkelik magukat,de rajtam meg szmpillaspiral se volt.Amugy lenne egy kerdesem(komoly kerdes):Mi a szemoldokpor???
2014. júl. 1. 21:24
 29/37 anonim válasza:
szerintem gáz ha ilyen fiatalon ennyi sminkre van szükséged
2014. júl. 2. 10:34
 30/37 anonim válasza:

Attól függ.

A smink egyén függő, tehát igazság szerint csak neked kell tudnod, hogy ez most sok-e vagy kevés.

Ha az arcod szép, apró tinihibákkal, szeplővel, akkor szerintem semmilyen krém, púder nem kell rá.

Ha nem vagy sápadt, falfehér, akkor szerintem a pirosító is felesleges.

A spirál meg szerintem semmiféleképpen nem sok.

Mivel feltetted a kérdést, ezért gondolom valaki már megemlítette, vagy te magad vetted észre, hogy ez lehet, hogy ez már sok, és mivel nem látlak, lehet hogy így is van.

Én is sminkeltem magam akkor és sokat kipróbáltam. (Bár ennyi azért sosem volt rajtam és a mai napig nincs) Te is megpróbálhatnád, hogy néha elhagyod egyiket másikat hátha jobban fogod érezni magad.

És sose feledd, a szépség legfőképp belülről fakad. :) A smink maximum kiegészítés ;)

21/L

2014. júl. 3. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!