Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen púder, bb krém,...

14 évesen púder, bb krém, pirosító, szemöldökpor, és spirál sok sminknek számít?

Figyelt kérdés

2014. jún. 29. 18:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%
Már nem azért, de az első válaszoló rohadtul nem oltott be téged:DD Csak megkérdezte, hogy miért kened be magad ennyi mindennel 14 évesen, teljesen jogosan:) Pontozz le nyugodtan;)
2014. jún. 29. 21:15
 12/37 A kérdező kommentje:
A kiállni a sarokra nem oltás??
2014. jún. 29. 21:29
 13/37 A kérdező kommentje:
Csak a jogi okok miatt levetették... -.-'
2014. jún. 29. 21:30
 14/37 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, én azt nem láthatom..
2014. jún. 29. 21:31
 15/37 anonim ***** válasza:
37%
Nem sok egyáltalán! Nyilván az anyukájának mindig a kislánya marad, illetve még mondhatjuk egy 14 évesre hogy "gyerek" de szerintem nem helytálló, sokkal inkább tini. És akkor itt belemennék abba, hogy attól hogy valaki fiatal, vagy tini attól nem zárja ki azt hogy ízlésesen, szépen sminkelje magát. A smink kiemeli a szépséged, elrejti a hibáid, illetve egy nőnek egy alap smink szerintem a mindennapokra is eléggé ajánlott, és igen nálam összefügg az igényességgel is. Nade maradjunk csak a kérdezőnél, semmivel nem leszel rosszabb, vagy a sokak által primitíven ráragasztott "ri.." ha használsz sminket, főleg amit leírtál az teljesen egy alap. Ha feltennél mellé szemhéjpúdert vagy tust(mértékkel) az is teljesen megfelelő lenne. :)
2014. jún. 29. 21:36
 16/37 anonim ***** válasza:
Nagyon sok..ennyi idősen bőven elég a szempillaspirál, esetleg néha bb krém, de a szemöldökport, pirosítót felejtsd el.
2014. jún. 29. 23:00
 17/37 anonim ***** válasza:
22%
Nem sok
2014. jún. 29. 23:16
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

Akárhogy is nézzük, a smink egy szexuális utalás is egyben, nyilván ezért utalt a prostitúcióra a törölt válasz adója. A kipirult arc és ajkak a szexuális izgalom biológiai jelei, amit a smink imitál, s részben ezért teszi a nőt vonzóbbá. A másik fele természetesen a hibák elfedése és az arc előnyeinek kiemelése, de a smink nagyon erősen hat az ösztönös énjére is az embereknek. Egy 14 éves pedig igenis kislány ahhoz, hogy ilyen módon akarja magára felhívni a figyelmet, ezért szerintem a pirosító, rúzs eleve sok. Az alapozó és púder tök felesleges, mivel a fiatal bőr eleve hamvas és sima, szóval korrektor elég kell legyen a bőrhibákra. A szemöldökport szintén nem a kislányoknak találták ki, hanem a sok szedéstől kiritkult szemöldök javítására, ami inkább felnőtt nőket érintő gond. Egy gyereken a rajzolt/festett szemöldök engem mindig valami kis bohócra emlékeztet, inkább komikus, mint szép.

A lényeg, hogy úgy legyél szép, ahogy az az életkorodnak megfelelő. Neked most van soha vissza nem térő alkalmad arra, hogy kislányosan bájos oldaladat mutathasd meg, ez 2-3 év alatt elszáll. Bőven lesz még időd nőként viselkedni, sminkelni. 28 éves vagyok, tudom, mit beszélek ilyen szempontból, én már a külsőm több oldalát megtapasztaltam az évek előrehaladtával és hidd el, nem érdemes siettetni az időt, megy az magától is. :)

2014. jún. 30. 00:25
 19/37 anonim válasza:

Ha már 14 évesen ennyi sminket használsz (függetlenül a sexuális tartalom hordozásától), akkor ne csodálkozz ha 35-40 évesen olyan lesz a bőröd és az arcod, hogy nem lesz az a smink ami összefogjon...

Én a divatszakmában dolgozom, és 10-ből 9-szer választanak természetes sminket fotózásokhoz stb. , ami a te esetedben egy korrektort és egy kis szempillaspirált tartalmazna.

Kicsit sem voltam prűd 14 évesen, de az iskola nekem sosem arról szólt, hogy ki vagyok e festve vagy nem! Szempillaspirál, néha szemhéjtus és szájfény volt a max amivel kipingáltam magam egy koncertre, fesztiválra vagy ha feltételeztük h összefutunk A sráccal a pünkösdi vásárban :)

Azért a kérdezőtől megkérdezném, hogy miért sminkeli magát? Mi az ok vagy a cél? De komolyan!!!

2014. jún. 30. 11:26
 20/37 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló ha meglátnád az osztálytársaimat akkor sírva szaladnál annyi smink van rajtuk még én vagyok a legvisszafogottabb, és a szemhéjtus az nem durva egy kicsit??? szerintem az nem visszafogott !!
2014. jún. 30. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!