13 éves vagyok, hogyan sminkeljem magam?
Figyelt kérdés
Már régebben is érdeklődtem a sminkek iránt és rengeteg youtube videót néztem a sminkeléssel kapcsoltban.Eddig nagyon kicsi szempillaspirált használtam.Most fogok gimnáziumba menni és szeretnék egy kicsit többet is.Mi lenne az ideális?Köszönöm a válaszokat előre is !2014. jún. 7. 11:21
11/16 Zoé970 válasza:
Én 14 vagyok és én se viszem túlzásba.Én csak szemceruzát használok és azt is halványan.A szempillaspirál meg egy kevéske(tényleg ne sok) pirosító bőven elég.Hidd el pár oszt. társam úgy sminkeli magát és ilyen fiatalon nem túl szép az agyon sminkezett arc.
12/16 anonim válasza:
A mai fiatalok (12-15 évesek úgy sminkelik magukat mintha utcasarokra készülnének! ennyi idősen semmi nem kéne!!!
22/l
13/16 A kérdező kommentje:
Úristen mert egy kis szempillaspiráltól úgy nézel ki mintha utca sarokra mennél igen-.-
2014. jún. 10. 18:15
14/16 anonim válasza:
Nem a szempillaspirálról beszélek...
15/16 anonim válasza:
Én kevés fekete szemceruzát és ugye a spirált ajánlom :)
16/16 anonim válasza:
én csak szempillaspirált használok, meg nagyon ritkán tust. szerintem te se vidd túlzásba, szempillaspirál meg ha szükséges, akkor korrektor, esetleg egy kis szájfény, de én a színezett ajakbalzsamokat jobban szeretem. de semmiképp se vidd túlzásba, van olyan osztálytársam, aki mindennap alapozót,korrektort,szemöldökceruzát,szájfényt,tust és szempillaspirált használ, és egyszer eljött úgy suliba, hogy csak szempillaspirál volt rajta(biztos nem volt ideje reggel vagy nem tudom) és alig ismertünk rá, mert a 6kg smink alatt soha nem láttuk, hogy hogyan is néz ki igazából. úgyhogy csak természetesen tessék sminkelni, és mértékkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!