Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogyan sminkeljem...

Szerintetek hogyan sminkeljem magam?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a suliba mikor sminkelek szempillaspirált,szemceruzát és szájfényt használok. Szerintetek ez sok vagy pont elég? Ti hogy sminkeltétek magatokat ilyen korban?
2014. ápr. 30. 07:02
 1/4 anonim válasza:
50%
Szia. én 13 évesen még nem sminkeltem magam... de amit te sminkelsz az pont elég :). Persze ha a suli szabályzat nem tiltja. (Nálunk nem lehetett. Vehetsz többféle szájfényt hogy ne legyen mindig ugyan olyan a sminked.Ha a szemedet is szeretnéd festeni akkor inkább visszafogottabban vmi bész, barna stb... szemhély púder, de azt inkább sulin kívül ha nagyon szeretnéd. a lényeg hogy legyél visszafogott, ne ,,maszkot" fess magadnak. Ha vannak bőrhibáid esetleg és alapozót használsz figyelj hogy jól dolgozd el a szélét hogy ne látszon kilóméterekröl hogy pl az álladig vagy csak alapozóval kenve. ezt egy sminkszivaccsal megtudod csinálni ha gyakorolsz... még korai sminkelni 13 évesen de gyakorolni otthon lehet :)... mire idősebb leszel szépen fog menni :). De a szemceruza, spirál, szájfény sztem pont elég most. :). Én most is ennyit használok ha pl boltba kiugrok. sok sikert a sminkeléshez! Ja, és olyan termékeket vegyél amik nem károsítják a bőröd. UV szűrős alapozó az remek találmány :) fölleg nyáron. de ha nincs se pati se semmi az arcodon h korrektor vagy alapozókelljen inkább hagyd szabadon. csak hidratáld :). Remélem segítettem. 23/l
2014. ápr. 30. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Minek sminkelni egy általános iskolásnak? Majd esetleg egyetemen, felnőttként. Sehogy ne sminkeld magad még, gyerek vagy. Szerintem sok, amit használsz, bár a mai világban óvodába is visznek gyerekeket kilakkozott körömmel, szóval ez is relatív.
2014. ápr. 30. 08:34
 3/4 A kérdező kommentje:
1.válaszoló köszönöm ment a zöld kezecske
2014. ápr. 30. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

13 évesen én sem sminkeltem magam. Még 14 évesen sem mindig. A ballagásomkor kezdtem el igazából a szempillaspirálozást csak.

Tök felesleges!!! Kislány vagy, minek a smink??

2014. ápr. 30. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!