Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 9. -ben mennyire sminkeljem...

9. -ben mennyire sminkeljem magam?

Figyelt kérdés

Nem akarok két lábon járó sminkkészletnek vagy hasonlónak tűnni, de lúzernek sem. Nem lenne jó pont jövőre egy új suliban. Most egyáltalán nem használok festéket, szóval teljesen amatőr vagyok a témában.

Mennyi lenne a normális az én koromban és milyen sminket használjak?

2014. ápr. 26. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ne is vidd túlzásba szerintem:) Szempillaspirál, szájfény, esetleg alapozó:) Bulikor, meg alkalmakkor szemceruza, meg szemhéjtus:) Legalábbis én így szoktam:) 15/L
2014. ápr. 26. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Semennyire.
2014. ápr. 26. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is: aki nem sminkel, az nem lúzer...

Másodszor: a gimnáziumokban nem szokták értékelni a sminket a gólyákon...

Harmadszor: szerintem ne ez legyen a legnagyobb bajod, én is kibírtam azt az egy évet sminktelenül (általános uccsó két évében sminkeltem, meg tizediktől, de a 9.-et kihagytam, hogy felmérjem a terepet, megismerjem az ottani szokásokat, tanárokat...volt néhány, aki le is mosatta rólunk, volt aki letojta...szóval szerintem még felesleges sminkelned)

2014. ápr. 26. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapozót ennyi idősen semmiképp se használj, ha szép makulátlan bőröd van, ha nincs szép bőröd (pattanásos pl.), akkor korrektor, de ne alapozót, mert jobban tönkreteheted vele a bőrödet, persze ez nem minden esetben van így.

Én szempillaspirált és egy kis szájfényt ajánlok neked, mert az olyan fiatal csajos természetes kis smink és legalább nem lesz tőle paletta fejed :)

2014. ápr. 26. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én amikor új suliba kerültem semmi smink nem volt rajtam! max néha szempillaspirál. most 10.-es vagyok és korrektor+szempillaspirál. És az osztályomból páran nem is sminkelnek néha de attól még senki nem lúzer :D ne arra gondolj hogy hogy fogsz megfelelni hanem hogy hogy érzed jól magad. ebbe senki nem szólhat bele :D
2014. ápr. 26. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem színezett ajakápoló,korrektor(ha kell,alapozó,szempillaspirál(a sötétbarna színű természetesebb,mint a fekete),esetleg a szemöldöködet halványan kiemelheted erre való púderrel(olyan szemhéjfestékszerű),és esetleg természetes színű pirosító.Szerintem nem feltétlen szükséges a smink,bár én jobban éreztem magam tőle,magabiztosabb voltam ezzel.
2014. ápr. 28. 00:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2014. ápr. 28. 01:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is jövőre leszek 9.-es, de én szerintem csak korrektor meg szempillaspirált fogok igénybe venni mert szépnek mondható a bőröm, a szemem viszont álmosnak tűnik ha nincs rajta egy kis szempillaspirál. Ezért most is használok 8-ba, alig észrevehető hogy van rajta, de mégis szebb tőle a szemem. Szerintem ez nem túlzás, főleg hogy olyan iskolába megyek ahol 9.-be már sokan tust meg egyebeket használnak. :)
2014. ápr. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!