Nem akarok két lábon járó sminkkészletnek vagy hasonlónak tűnni, de lúzernek sem. Nem lenne jó pont jövőre egy új suliban. Most egyáltalán nem használok festéket, szóval teljesen amatőr vagyok a témában.
Mennyi lenne a normális az én koromban és milyen sminket használjak?
Ne is vidd túlzásba szerintem:) Szempillaspirál, szájfény, esetleg alapozó:) Bulikor, meg alkalmakkor szemceruza, meg szemhéjtus:) Legalábbis én így szoktam:) 15/L
2014. ápr. 26. 18:01
2/8 anonim válasza:
Semennyire.
2014. ápr. 26. 18:30
3/8 anonim válasza:
Először is: aki nem sminkel, az nem lúzer...
Másodszor: a gimnáziumokban nem szokták értékelni a sminket a gólyákon...
Harmadszor: szerintem ne ez legyen a legnagyobb bajod, én is kibírtam azt az egy évet sminktelenül (általános uccsó két évében sminkeltem, meg tizediktől, de a 9.-et kihagytam, hogy felmérjem a terepet, megismerjem az ottani szokásokat, tanárokat...volt néhány, aki le is mosatta rólunk, volt aki letojta...szóval szerintem még felesleges sminkelned)
2014. ápr. 26. 18:41
4/8 anonim válasza:
Alapozót ennyi idősen semmiképp se használj, ha szép makulátlan bőröd van, ha nincs szép bőröd (pattanásos pl.), akkor korrektor, de ne alapozót, mert jobban tönkreteheted vele a bőrödet, persze ez nem minden esetben van így.
Én szempillaspirált és egy kis szájfényt ajánlok neked, mert az olyan fiatal csajos természetes kis smink és legalább nem lesz tőle paletta fejed :)
2014. ápr. 26. 18:42
5/8 anonim válasza:
én amikor új suliba kerültem semmi smink nem volt rajtam! max néha szempillaspirál. most 10.-es vagyok és korrektor+szempillaspirál. És az osztályomból páran nem is sminkelnek néha de attól még senki nem lúzer :D ne arra gondolj hogy hogy fogsz megfelelni hanem hogy hogy érzed jól magad. ebbe senki nem szólhat bele :D
2014. ápr. 26. 20:13
6/8 anonim válasza:
Szerintem színezett ajakápoló,korrektor(ha kell,alapozó,szempillaspirál(a sötétbarna színű természetesebb,mint a fekete),esetleg a szemöldöködet halványan kiemelheted erre való púderrel(olyan szemhéjfestékszerű),és esetleg természetes színű pirosító.Szerintem nem feltétlen szükséges a smink,bár én jobban éreztem magam tőle,magabiztosabb voltam ezzel.
2014. ápr. 28. 00:31
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2014. ápr. 28. 01:10
8/8 anonim válasza:
Én is jövőre leszek 9.-es, de én szerintem csak korrektor meg szempillaspirált fogok igénybe venni mert szépnek mondható a bőröm, a szemem viszont álmosnak tűnik ha nincs rajta egy kis szempillaspirál. Ezért most is használok 8-ba, alig észrevehető hogy van rajta, de mégis szebb tőle a szemem. Szerintem ez nem túlzás, főleg hogy olyan iskolába megyek ahol 9.-be már sokan tust meg egyebeket használnak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!