1. Az alapozó nem károsítja a bőrt? 2. Milyen alapozókat vagy púdert tudnátok ajánlani? Melyik márka a legjobb?
nem, most már olyanok is vannak, ami jót is tesz neki ha megfelelően használod
pl nyáron 20-30as napvédőfaktoros vagy vitaminos
csak arra figyelj, hogy amint hazaérsz, mosd le (lehetőleg csak 8 órát legyen fent) és használj arckrémet esténként esetleg reggel (ez a bőrtípusodtól függ)
ajánlani nem tudok konkrét terméket, mert neked biztosan más a bőröd, de ha egyedül nem boldogulsz, az eladók segítenek kiválasztani a neked megfelelő terméket
kremmania.hu nézz körül, aztán pedig irány vmi drogéria.
sztem érdemes drágábbat venni, mert az olcsóbbak többnyire jobban károsítják a bőrt, gyakoribb az allergiás reakció, persze ez lehet csak a reklámszöveg.
ezekben a drága alpozóban már annyi védő dolog van h elméletben már olyan mint egy arckrém... persze azért le kell mosni este rendesen, h szellőzzön a bőröd. persze jó a természetesség de manapság már nemigazán tudom, h károsabb e pl alapozó nélkül kimenni a napra, vagy a szmogos belvárosba, mint alapozóval. sztem egy jobb alapozóval kevésbé károsodik a bőr a környezeti hatások miatt, mintha nem használ vki semmilyet, persze ez egyéni vélemény.
nekem most MAC alapozóm van ami valóban elég drága... de próbáltam már a Maybellinet és a Max Factort azokkal is megvoltam elégedve.
1. Milyen típusú a bőröd?
2. Mennyi pénzt szánsz rá?
köszönöm a válaszokat!
# 5-ös: 1. normál típusú bőröm van 2. max. 3-4000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!