Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik alapozó a...

Szerintetek melyik alapozó a legjobb?

Figyelt kérdés
Sminkelésnél jó ha van a bőrön előbb alapozó és aztán csak a púder vagy elég csak a púder? Vagy érdemesebb csak az alapzót használni ? Ès melyik alapozó a legjobb?

2014. ápr. 9. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Az alapozót púderrel fixálod. Az a legjobb, ami megfelel a bőrtípusodnak, és pontosan illik a bőröd színéhez.
2014. ápr. 9. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor használj alapozót ha szükséged is van rá, mivel a bőrnek egyáltalán nem tesz jót. Ha csak mattítás kell akkor púder magában is elég.

Bőrtípusodnak, bőrszínnek megfelelőt kell venni, mi látatlanba nem tudhatjuk neked melyik a legjobb.

2014. ápr. 9. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értek egyet az előttem válaszolóval. Az alapozó nem feltétlen arravaló, hogy a bőrhibáid elfedd, arra a korrektor jó. Ezek a dolgok meg nem akkor roncsolják a bőröd ha egyszer felteszed vékony rétegben. Hanem ha mindennap vastagon felekened, a bőrtípusodnak nem megfelelő alapozót, ami ráadásul nem is márkás 100éven át keresztül. DE (!) ha márkás (L'Oreal, Estée Lauder, Vichy, Lancome) terméket választasz, vékony rétegben viszed fel, a bőrödnek megfelelőt és esténként megfelelően eltávolítod akkor nem fog csúnya lenni tőle a bőröd.

Egyébként ha csak púdert viszel fel az olyan mintha semmi nem történne, maximum mattít, ha olyan.

Én egyébként jelenleg a L'Oreal True Match alapozóját használom 4000-5000ft körül van, de nagyon szeretem. Főleg száraz és normál bőrre ajánlanám, mert elég folyós. Szép üde lesz tőle az arcod, kicsi a fedése, és lehelet vékony réteget képez:)

2014. ápr. 10. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2014. ápr. 11. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!