Szerintetek melyik a legjobb alapozó? Pattanásra mit ajánlotók?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 09:13
1/8 anonim válasza:
Miss Sporty-So Clear. Én ebből 3 tubussal simán elhasználtam, anyukám kettővel. A meglévőket leviszi és nem csinál újakat. :)
Vagy:
Manhattan Clearface Perfect-Matt makeup, és hozzá a kompakt púder :)
Én most sima Maybelline BB krémet használok + a Manhattan Clearface kompakt púdert, volt 3 pattanásom, 10 órát volt rajtam, itthon lemostam és levitte a gyulladást. :)
Vélemények azokról amiket írtam:
2/8 anonim válasza:
3 pattanás? xd de mi van ha a kérdezőnek sokkal több van?:)
a manhattan-es termékeket én is ajánlom. nyc, essence, miss sporty ezeket nem. érdemesebb valami drágább termékre befektetni:)
3/8 anonim válasza:
Semmit. Pattanásra ne tegyél semmit, mert nem tud szellőzni, így begyulladhat, illetve sokkal nehezebben múlik el. Nem takargatni kell, hanem megtalálni az okát, hogy miért van rajtad és azt kezelni.
4/8 anonim válasza:
Napoztasd a bőröd, és diétázz. Az alapozótól rosszabb lesz. Tisztítsd rendszeresen az arcod. Amíg nincs itt a suli, minek sminkeled szét magad nem tök mindegy ha van egy pár pattanás az arcodon? Hosszú távon sokkal rosszabb lesz tőle.
5/8 anonim válasza:
Hát nekem nem szokott rosszabb lenni az alapozótól... Van direkt pattanásos bőrre kifejletszett is. Amúgy én Maybelline Affinitone-t és Vichy Dermablend-et használok, össze szoktam a kettőt keverni.
6/8 A kérdező kommentje:
bocsi szerintem fére értettétek a kérdésemet bár én is jobban megfogalmazhatam volna ! én a pattanás kérdésre valami krémet szeretnék és ez a kettő kérdés külön van ! na szóval ez így a jó kérdés: pattanásra mijen krémet ajánlotok?
2013. aug. 15. 07:33
7/8 anonim válasza:
Pattanásra vegyél a gyógyszertárban Akneroxidot! De légyszíves valahogy fejleszd a helyesírásod, mert így sok hátrányod származhat belőle!
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat probálkozok helyesen írni de a dislexiám miatt nem tudok sajnálom :,(
2013. aug. 16. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!