Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb alapozó ami...

Pepizoo kérdése:

Melyik a legjobb alapozó ami télleg minden bőrhibát eltakar? És melyik korrektor a legjobb?

Figyelt kérdés
rentgeteg alapozót és korrektort kipróbáltam már.és a pattanásoknál a bőrhibáimat kéne eltakarni.és ha nem is az ár de a minőség a legfontosabb.
2014. ápr. 29. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Mac Studiofix és a Lancome Photogenic. Na ezek ALAPOPZÓK. Azt mondtad, nem számít az ár :)
2014. ápr. 29. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ami mindent eltakar az olyan mint egy maszk, akkor nem a pattanásaid virítanak hanem egy réteg ronda alapozó a fejeden. Az még rondább.

A közepes fedésűek amik még természetesek és fednek, bőven elég bárkinek korrektorral. Pl Bourjois vagy valamelyik koreai BB is jó lehet, azok is jól fednek. Korrektorból Catrice camouflage.

2014. ápr. 29. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a La Roche Posay alapozója fedett a legjobban.
2014. ápr. 29. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
2-es, az erős fedés nem egyenlő a maszkos hatással. Ezt azok gondolják így, akik nem tudják, hogyan kell JÓL felvinni alapozót. A Bourjois alapozói jók, olyan nekem is van, de kevés a fedése, nem bőrhibákra való.
2014. ápr. 29. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Olcsóbb,dm-ben,rossmannban kapható kategóriában azAstor 24h perfect stay,korrektorból pedig a Catrice Camouflage
2014. ápr. 29. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Dermablend alapozó fed a legjobban. Igaz nem olcsó(kb 5eft)
2014. ápr. 30. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!